Boğa Burcunun Anlamı

Burçlar niteliklerine göre 3 gruba ayrılırlar: Öncü burçlar, değişken burçlar ve sabit burçlar. Sabit burçların genel özelliği dengeleyici olmalarıdır. Öncü burçların enerjik yapıları ile ortaya koydukları fikirleri, sabit burçlar somut bir hale dönüştürürler.

28.07.2020-10:33 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-10:32) Boğa Burcunun Anlamı

Boğa burcu, sabit burçlar arasında yer alır. Elementi topraktır. Yönetici gezegeni ise Venüs’tür. Zodyak döngüsünde bulunan ilk toprak burcudur. 21 Nisan ile 20 Mayıs tarihleri arasında doğanlar boğa burcudur. Peki Boğa burcunun anlamı nedir? Boğa burcunun özellikleri nelerdir?

Boğa Burcu Özellikleri

Boğa burcu insanları çoğunlukla dengeleyici ve sakin olur. Riske girmekten hoşlanmazlar. Kendilerini garantide ve güvende hissetmek onlar için çok önemlidir. Hayalperest olmaları çok zordur, onlar için ayağı yere basan, sağlam temelli bir hayat çok daha çekicidir. Paraya önem verirler ve para kazanmak onlar için çok kolaydır. Para biriktirmekte de iyidirler.

Boğa burçları oldukça sabırlı burçlardır. Konforlarına da oldukça düşkündürler fakat tutumludurlar.  Venüs gezegeninin de etkisi ile her şeyin görsel açıdan iyi görünmesi de onlar için önemlidir.

Genel olarak sakin kalabilen boğa burcu insanı zor sinirlenir fakat isminden de anlaşılacağı gibi, sinirlenince yanına yaklaşılmaz. İnatçılıkları ile bilinirler. En olumsuz özellikleri budur. Bir konuda inat ettiklerinde, onları fikirlerinden veya kararlarından döndürmek neredeyse imkansız hale gelir. Görevleri ne kadar zor olursa olsun yerine getirebilecek potansiyelleri vardır.

Zorlukların üzerine gitmeyi severler. Olaylara pratik çözümler üretmeyi seveler. Gerçekçi bakış açılarıyla problemlerin üstesinden gelirler.

Boğa Burcu Kariyer Hayatı

Boğa burcu çok çalışkandır. Hemen her meslekte başarı ve parayı yakalayabilirler. İş hayatındaki zorluklara karşı strateji geliştirmek konusunda oldukça iyidirler. Konuşmayı çok iyi bilirler. İletişim kurdukları herkesi kendi taraflarına çekebilirler. Takım liderliği, finansal işler, iş adamı veya iş kadını, moda tasarımcılığı, kozmetik sektörü, şair, mimar, dansçı, işletmeci gibi mesleklerde başarılı olurlar.

Boğa Burcu Sağlık Durumu

Boğa burcu insanlarının en hassas bölgeleri boğazlarıdır. Bademcikleri ile ilgili sorunlar yaşayabilirler. Sık sık boğazları ağrıyabilir. İştahlarına da çok düşkündürler ve çabuk kilo alırlar. Yağlanmaya açık bir vücutları vardır. Spor yapmaları onlar için yararlı olacaktır.

Boğa Burcu Özel Hayatı

Boğa burcu insanı sabit bir yapıda olduğundan, gündelik ilişkilerden pek hoşlanmazlar. Daha kalıcı ve uzun soluklu ilişkiler onlar için idealdir. Güvenilirliğe çok önem verirler. Kendileri de çok güvenilirdir. Ailelerine düşkündürler. Tutkulu ilişkilerden hoşlanırlar. Karşılarında da sadık ve net ilişkiler kurabilen bir partner ararlar. Oturmuş ve düzenli ilişkiler onlar için en iyisidir. Geçici heveslerden hoşlanmazlar.

Boğa Burcu Ünlü İsimler

- George Clooney

- Jack Nicholson

- Enrique Iglesias

- Ayhan Işık

- Aslı Enver

- Gidi Hadid

- Halit Ergenç

- Demet Evgar

- Megan Fox

- Adele

- Sigmund Freud

- Demet Akalın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal