Beşiktaş'tan Necip Uysal ve Mehmet Topal Açıklaması!

Beşiktaş'ta sakatlıklar nedeniyle problemler yaşanırken son olarak Antalyaspor karşılaşmasında Necip Uysal ve Mehmet Topal sakat oyuncular arasına dahil oldu. Siyah beyazlılar bu iki oyuncusunun sağlık durumu ile ilgili açıklamada bulundu.

19.09.2021-16:32 - (Son Güncelleme: 19.09.2021-16:32)

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a konuk olan Beşktaş'ta yaşanan galibiyete sakatlıklar gölge düşürdü.

ANTALYASPOR KARŞISINDA GALİBİYET GELMİŞTİ

Antalyaspor'a karşı 2-0 geriye düştüğü Spor Toto Süper Lig müsabakasında ikinci yarı tam 3 gol birden bulan Beşiktaş, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmıştı.

YAŞANAN SAKATLIKLAR GALİBİYETE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Karşılaşmanın ilk yarısında ise Beşiktaş'ın yaşadığı sakatlıklar karşılaşmaya damga vurdu. Beşiktaş'ta Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısında ilk önce Necip Uysal ardından ise Mehmet Topal yaşadığı sakatlıklar nedeniyle karşılaşmaya devam edememiş ve oyun alanının kenarına gelmişlerdi.

BEŞİKTAŞ REVİRE DÖNDÜ!

Siyah beyazlılarda Antalyaspor karşılaşması öncesinde Domagoj Vida, Alex Teixeira, Atakan Üner, Ajdin Hasic, Georges Kevin N'Koudou, Umut Meraş,Welinton gibi isimlerin sakatlıkları Teknik Direktör Sergen Yalçın ve ekibini düşündürürken bu sakat oyuncuların arasına Antalyaspor galibiyetinin ardından Necip Uysal ve Mehmet Topal'ın eklenmesi moralleri iyice bozdu.

BEŞİKTAŞ'TAN NECİP UYSAL VE MEHMET TOPAL AÇIKLAMASI

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanan Necip Uysal ve Mehmet Topal'ın sakatlıkları ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu.

Siyah beyazlılarda Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanan Mehmet Topal ve Necip Uysal'ın sakatlığı ile ilgili yapılan açıklamada ;

' Futbol A Takımımızın Süper Lig’in 5. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada sağ dizine darbe alan futbolcumuz Necip Uysal’ın diz eklem kapsülünde ve iç yan bağında zorlanma ve yumuşak doku travması tespit edilmiştir. Aynı müsabakada sol uyluk iç adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Mehmet Topal’a Acıbadem Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapılmış, oyuncumuzun uyluk iç adalesinde (adduktor longus) kanama ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. Futbolcularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal