Sergen Yalçın'dan Antalyaspor Karşılaşması Hakkında Büyük İtiraf!

Beşiktaş'ın Antalyaspor deplasmanında ilk yarıyı 2-0 geride kapattığı karşılaşmada 3-2 galibiyete uzanmasının ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

19.09.2021-13:12 - (Son Güncelleme: 19.09.2021-13:12)

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşmasının ardından geriden gelip galibiyeti alan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'dan basın toplantısında çarpıcı açıklamalar geldi.

SİYAH BEYAZLILAR GERİDEN GELİP KAZANDI

Beşiktaş'ın 2-0 geriden gelip Antalyaspor'a karşı 3-2 galip gelmesinin ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın, karşılaşmada büyük bir kaos ortamının içerisinde kaldıklarını açıkladı.

BEŞİKTAŞ'TA SAKATLARA YENİLERİ EKLENDİ

Siyah beyazlılarda bir süredir devam eden sakatlıklara dün akşam oynanan Antalyaspor karşılaşmasında Mehmet Topal ve Necip Uysal'da eklendi.

SERGEN YALÇIN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Antalyaspor galibiyetinin ardından mikrofonların başına geçen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

BÖYLE BİR KAOS ORTAMI YAŞAMAMIŞTIK

Göreve başladığımızdan bu yana belki de ilk 45 dakikada hiç böyle bir kaos ortamı, zorluk yaşamamıştık. Kaybetseydik de skoru çok önemsemeyecektim. Oyuncuların sürekli yerlerinin değiştiği, takım dengesinin bozulduğu zor bir durum yaşadık.

GERİ DÖNÜŞLER GÜZELDİR

Oyunu çevirmek kolay olmadı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Geri dönüşler güzeldir. Deplasmanda 2-0'dan dönmek kolay bir iş değil. Demek ki bunu başarabilecek gücümüz var.

ÇOK ENTERESAN BİR GECE OLDU

Göreve başladığımızdan bu yana böyle ilk 45 dakikayı hiç oynamadık. Olaylar hep çalışmadığımız yerlerden gelişti. Çok enteresan bir gece oldu. Sonucunda kazanmak bizi mutlu etti. Geri dönüş mutluluk verici. Bu dönüşleri yapabilecek kapasiteli, karakterli oyunculara sahibiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal