Ersun Yanal'dan Beşiktaş Maçının Ardından İstifa Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşmasında siyah beyazlıların 2-0 geriden gelip 3-2 galip gelmesinin ardından kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör Ersun Yanal karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu

19.09.2021-12:31 - (Son Güncelleme: 19.09.2021-12:31)

Antalyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Beşiktaş'a karşılaşmanın ilk yarısında sahayı dar etmesinin ardından futbolseverler büyük bir şok yaşadı.

ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ'A SAHAYI DAR ETTİ

İlk yarının son anlarına doğru yaklaşılırken Antalyaspor arka arkaya bulduğu 2 golle birlikte skoru bir anda 2-0'a getirdi. Beşiktaşlı futbolcuların yaşadığı büyük şok ile birlikte devre arasında soyunma odasına 2-0 mağlubiyetle girmesinin ardından ikinci yarıda bambaşka bir Beşiktaş vardı sahada.

KARTAL GERİDEN GELİP KAZANDI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın 2-0'lık skorun ardından oyuna yaptığı hamleler ile bambaşka bir ikinci yarı oynayan Beşiktaş, rakibine sahayı dar etti.

Siyah beyazlılarda geri dönüşün fitilini ateşleyen oyuncu genç Rıdvan Yılmaz olurken ardından Michy Batshuayi ve Rachid Ghezzal'ın ayaklarından gelen goller sonrasında Beşiktaş skoru 3-2'ye getirerek Spor Toto Süper Lig'de dikkat çeken bir galibiyet alarak liderliğini sürdürdü.

ERSUN YANAL İÇİN İSTİFA ÇAĞRISI

Antalyaspor'un 2-0 öne geçtiği karşılaşmada kendi sahasında Beşiktaş'a karşı 3-2 mağlup olmasının ardından kırmızı beyazlı taraftarların Teknik Direktör Ersun Yanal'a çok büyük tepki göstermesinin ardından istifa tezahüratları uzunca bir süre devam etti.

DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA

Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşmasının ardından mikrofonların başına geçen Teknik Direktör Ersun Yanal, düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

POZİSYON YAKALADIKLARI ZAMAN AFFETMİYORLAR

İkinci yarının hemen başında yediğimiz gol sonrasında o paniği doğru yönetmek gerekiyordu. Bu sırada yine pozisyonlar bulduk. Ancak böyle maçlarda gol atamazsan, rakibin tecrübeli ve kaliteli oyuncuları pozisyon yakaladıkları zaman affetmiyorlar.

TARİHE GEÇECEK BİR MAÇTI

İyi oyunculardan kurulu bir takım olduğumuzu biliyorum. Bugünkü karşılaşma bence çok ders alınacak, tarihe geçecek bir maçtı. Pozitif oyunumuzu skora yansıtamadığımız için üzülüyorum.

İSTİFAYI BURADA KONUŞACAK DEĞİLİM

İstifa taraftarla paylaşılacak bir konu değil. Yönetimle paylaşılacak bir konu. Taraftar, yendiğin zaman sevinir, yenildiğin zaman kızar. Belki yönetimle taraftar konuşur. İstifayı burada konuşacak değilim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal