Şenol Güneş'in TFF'den Alacağı Tazminat Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile karşılıklı anlaşma yoluyla sözleşmesi feshedilen Şenol Güneş'in alacağı tazminat belli oldu.

18.09.2021-09:26 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-10:11) Şenol Güneş'in TFF'den Alacağı Tazminat Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, teknik direktör Şenol Güneş'in tazminat durumu ile ilgili geçmiş olduğumuz günler içerisinde yapmış olduğu açıklamada, 'Şenol Hoca, görevi bırakırken tazminat konusunu hiç açmadı bile. Şenol Hoca, 'Benim oturup sizinle para pazarlığı yapmam söz konusu olmaz. Siz ne takdir ederseniz, ne karar verirseniz kabulümdür' sözlerinde bulunmuştu.

ŞENOL GÜNEŞ'İN FEDERASYON'DAN ALACAĞI TAZMİNAT 10 MİLYON TL

Ajansspor'un haberine göre; 69 yaşında olan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, TFF'den 10 milyon TL tazminat ücreti alacak.

ŞENOL GÜNEŞ'İN TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI İLE PERFORMANSI

Bir başka yandan da usta teknik adam Şenol Güneş'in ikinci döneminin içerisinde Ay-yıldızlı ekip toplam 32 maç oynadı. Bu karşılaşmalarda 15 galibiyet alan milli takım, 7 mağlubiyet ve 10 beraberlik ile sahadan ayrıldı. Milli takım, 25'i resmi, 7'si özel olmak üzere oynamış olduğu 32 maç içerisinde 55 gol atarken, kalesinde de 40 gol gördü.

Milli takım, Şenol Güneş ikinci döneminde ilk maçında deplasmanda Arnavutluk takımını 2 - 0 mağlup etmişti. Güneş'in ikinci döneminin son maçıysa geçtiğimiz günlerde oynanan, deplasmanda 6 - 1 kaybedilen Hollanda karşılaşmasıydı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal