09.09.2021-10:48 (Son Güncelleme:10.09.2021-10:35)


1

Hollanda-Türkiye maçından sonra Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri'nin kaldığı otelde kimsenin ağzını bıçak açmadığı belirtildi. Türkiye'nin, Hollanda karşısındaki ağır mağlubiyeti sonrası tam bir hayal kırıklığı yaşandı. Hedefte ise teknik direktör Şenol Güneş'in olduğu açıklandı.



2

Futbol yöneticilerinin bir arada olduğu salona bir haber geldiği aktarıldı. Şenol Güneş'in geldiği istifa görüşmesi için Tff Başkanı Nihat Özdemir'ın yanına geleceği şeklinde bir duyum alındı. Ama kısa süre sonrasında bu iddianın net olmadığı ortaya çıktı.



3

Şenol Güneş'in ''Yalvardılar'' sözü de Türkiye Futbol Federasyonu'nda büyük rahatsızlık yaratmıştı. Nihat Özdemir'in ise çok sıkıntılı olduğu aktarıldı. Nihat Özdemir'in, Güneş ile ne zaman görüşüleceğini sormasına “Uçakta karşılaşırız herhalde” diye geçiştirmesi dikkat çekmişti.



4

Ayrıca Nihat Özdemir, “Arkadaşlar vallahi bıktım. Bazen bırakıp gitmek geliyor içimden. Ne geliyorsa elimizden yapıyoruz. Ve sonuçta fatura gelip bize dayanıyor. Bunu hak etmiyoruz.”, şeklinde yaptığı açıklamalar büyük gündem oldu.



5

Sonrasında ise Özdemir ile Şenol Güneş'in uçakta bir araya gelmediği kaydedildi.



6

Kafile İstanbul'a indiğinde herkes evine giderken, Şenol Güneş'in TFF'nin Riva'daki tesislerinde kaldığı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR