TFF Milli Takım'ın Yeni Teknik Direktörünün Stefan Kuntz Olduğunu Açıkladı!

A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, teknik direktörlük için Alman teknik adam Stefan Kuntz ile anlaşma sağlandığını resmen açıkladı.

19.09.2021-16:11 - (Son Güncelleme: 19.09.2021-16:11) TFF Milli Takım'ın Yeni Teknik Direktörünün Stefan Kuntz Olduğunu Açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevi için Almanya U21 teknik direktörü Stefan Kuntz ile anlaşıldığını resmen açıkladı.

MİLLİ TAKIM'DA STEFAN KUNTZ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Milli Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş ile yaşanan dönemin sona ermesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Alman teknik adam Stefan Kuntz ile anlaşıldığını resmen açıkladı.

TFF'DEN STEFAN KUNTZ AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ;

' TFF Yönetim Kurulumuz, A Millî Takım Teknik Direktörlüğü görevi için Sayın Stefan Kuntz ile anlaşmıştır. İmza töreni 20 Eylül Pazartesi günü saat 15.00'te Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecektir. Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz. ' ifadelerine yer verildi.

STEFAN KUNTZ'UN KARİYERİ

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, teknik direktörlük kariyerine 1999 yılında B. Neunkirchen kulübünde başladı. Teknik adam sonrasında çeşitli Alman takımlarında teknik direktörlük dışında sportif müdürlük ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı. Başarılı futbol adamı son olarak Almanya U21 Takımı'nın teknik direktörlük görevini yürütüyordu.

Stefan Kuntz, teknik direktörlükten önce futbolcu olarak kariyerini sürdürüyordu. Alman çalıştırıcı Almanya'nın Bochum, FC K'lautern ve Bielefeld takımlarının formasını terletti. Ayrıca Stefan Kuntz ülkemizde Beşiktaş'ta futbol oynadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal