Trabzonspor, Abdullah Avcı İle Yükselişe Geçti!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından mükemmel yükseliş devam ediyor.

19.09.2021-15:48 - (Son Güncelleme: 19.09.2021-15:53) Trabzonspor, Abdullah Avcı İle Yükselişe Geçti!

Trabzonspor, son olarak Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında İstanbul deplasmanında konuk olduğu Kasımpaşa'ya karşı sahadan 1-0'lık üstünlükle ayrılmasının ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki muhteşem performansını devam ettirmeyi başardı.

ABDULLAH AVCI İLE YÜKSELİŞ SÜRÜYOR

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezonun ortalarında göreve getirilen Teknik Direktör Abdullah Avcı, göreve başladığı günden bu yana Trabzonspor ile muhteşem bir yükseliş yaşıyor.

SADECE 3 MAĞLUBİYET YAŞANDI

Bordo mavililerde toplamda 37 lig maçına çıkan Teknik Direktör Abdullah Avcı, bu karşılaşmalarda 22 galibiyet, 12 beraberlik ve yalnızca 3 mağlubiyet yaşayarak dikkatleri üzerine çekti.

TRABZONSPOR SÜPER LİG'DE 17 MAÇTIR YENİLMİYOR

Ayrıca Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de tam 17 maçtır yenilgi yüzü görmedi.

Karadeniz ekibi Spor Toto Süper Lig'de sahne aldığı 17 karşılaşmada 8 galibiyet alırken, 9 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı.

10 KASIM'DAN BERİ YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİLER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor deplasmanda oynanan karşılaşmalardaki harika performans büyük dikkat çekerken Trabzonspor 10 Kasım 2020 tarihinde Teknik Direktör Abdullah Avcı ile anlaşmasının ardından mağlubiyet yüzü görmedi.

MUHTEŞEM DEPLASMAN KARNESİ

Oynanan 20 deplasman karşılaşmasında 11 galibiyet ve 9 beraberlik yaşayan Trabzonspor, son olarak 1982-1983 sezonunda yakalanan deplasmanlardaki yenilmezlik rekoruna ise ortak olmuş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal