Galatasaray'da Mbaye Diagne'den Olay Yaratacak Paylaşım!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da golcü oyuncu Mbaye Diagne'den Teknik Direktör Fatih Terim'in forvet hattında Halil Dervioğlu'na süre vermesi nedeniyle yedek kalan golcü oyuncu Mbaye Diagne'den çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

19.09.2021-14:23 - (Son Güncelleme: 19.09.2021-14:41)

Golcü oyuncu Mbaye Diagne, sezon başında Halil Dervişoğlu kadroya katılmadan önce sık sık forma şansı buluyor ve karşılaşmalarda ilk 11'de başlıyordu.

MBAYE DİAGNE YEDEK KULÜBESİNE ESİR OLDU

Galatasaray'ın transfer döneminin son günlerinde geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren Halil Dervişoğlu'nu bir sezon daha kiralık olarak kadrosuna katmasının ardından Mbaye Diagne adeta yedek kulübesine esir olmuştu.

DİAGNE SOSYAL MEDYADA İSYAN ETTİ

Karşılaşmalarda aldığı süreler Halil Dervişoğlu'nun her geçen dakika artmasının ardından formasından bir hayli uzak kalan Mbaye Diagne, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bu kararına sosyal medya hesabı üzerinden adeta isyan etti.

Mbaye Diagne'nin Paylaşımı

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mbaye Diagne, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada ; 

' Anlıyoruz o senin oğlun, problem değil. Bu pek bir şeyi değiştirmiyor, herkes bunu anlıyor. Allah her şeyi görüyor ama ben kabul etmem, izin vermem ve affetmem. Kimse beni küçük düşüremez, kimse beni istediğinde kullanamaz. ' ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR ÇOK TEPKİ GÖSTERDİ

Mbaye Diagne'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım özellikle Galatasaray taraftarlarından çok büyük tepki topladı.

VERİLECEK KARAR MERAK EDİLİYOR!

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ve Başkan Burak Elmas'ın Mbaye Diagne'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşıma nasıl bir tepki vereceği ise merak içerisinde bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal