14.09.2021-15:32 (Son Güncelleme:20.09.2021-12:43)


1

A Milli Takım'da Değişim Başlıyor!

A Milli Takım'da Değişim Başlıyor!

Şenol Güneş'in yoğun bir şekilde takımdan ayrılması isteniyordu. Takımın başından ayrılması istenen Şenol Güneş ile Türkiye Futbol Federasyonu görüşmüş ve çalıştırıcı ile yolların ayrılmasına karar vermişti. Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu hızlı bir şekilde yeni teknik adam arayışlarına başlamıştı. Genel olarak spor kamuoyunda A Milli Takım'ın başına yerli bir hocanın geleceği görüşülüyordu. Bu konuda hakim bir görüş hakimdi. Fakat Türkiye Futbol Federasyonun'da sürpriz gelişmeler geldi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Milli Takım'ın başına yabancı bir hoca getirmek istediği öğrenildi. Bu sürpriz görüşten sonra takımın başına gelecek isim ise biraz sürpriz tanıdık bir isim oldu. A Milli Futbol Takımı'nın başına Alman teknik adam Stefan Kuntz'un getirileceği öğrenildi. Almanya U21 Takımı'nı çalıştıran başarılı çalıştırıcıyı A Milli Takım'a, Hamit Altıntop'un önerdiği öğrenildi. Stefan Kuntz'un İstanbul'a geldiği ve son pürüzlerin giderildikten sonra başarılı çalıştırıcı ile anlaşmaya varılacağı açıklandı.



2

Stefan Kuntz'u, Hamit Altıntop Önermiş!

Stefan Kuntz'u, Hamit Altıntop Önermiş!

Başarılı teknik adamı Alman futboluyla bağlantısı güçlü olduğu bilinen TFF'de yönetici pozisyonunda çalışan başarılı futbol adamı Hamit Altıntop'un, bulduğu öğrenildi.



3

Stefan Kuntz Kimdir?

Stefan Kuntz Kimdir?

Futbol adamı, futbolculuğunun ardından teknik adamlık kariyerine başladı. Teknik adam Almanya'nın Karlcruhe, Lr Ahlen kulüplerini çalıştırtıkdan sonra Bochum'un sportif müdürlüğünü yaptı. Sonrasında ise bazı kulüplerde yönetim kurulu başkanlığı yaptı. Futbol adamı 2016 yılında Almanya'nın U21 Takımı'nı çalıştırdı. Buradaki başarılı performansı ile büyük ses getirdi.



4

Stefan Kuntz'un Kariyerindeki Başarıları Nedir?

Stefan Kuntz'un Kariyerindeki Başarıları Nedir?

Alman teknik adam Almanya U21 Takımı ile 16/17 sezonunda ve 20/21 sezonunda Avrupa Şampiyonu olmuştur.



5

Stefan Kuntz'un Antrenörlük İstatistikleri

Stefan Kuntz'un Antrenörlük İstatistikleri

Alman teknik adam kariyeri boyunca teknik adam olarak 178 maç yönetmiştir. Bu maçların 89'unda takımını galibiyete taşımıştır. 32 maç oynattığı takımlar berabere kalırken 57 maçta sahadan mağlubiyetle ayrılmıştır. Teknik adamın puan ortalaması 1.68'dir



6

Stefan Kuntz'un Genellikle Oyun Dizilişi Nedir?

Stefan Kuntz'un Genellikle Oyun Dizilişi Nedir?

Eski Beşiktaşlı teknik adam Stefan Kuntz genellikle ofansif bir oyun oynatmayı seviyor. Teknik adam genel olarak 4-3-3 tercihini kullanmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR