14.09.2021-14:45 (Son Güncelleme:14.09.2021-14:45)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, bir süredir formundan oldukça uzak durumda olan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed ile Trabzonspor karşılaşmasının ardından bir görüşme gerçekleştirdi.



2

Özellikle Spor Toto Süper Lig'de son iki haftada Kasımpaşa ve Trabzonspor karşılaşmalarında 2-0 öne geçilmesine rağmen skoru tutamayan Galatasaray iki karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrılınca büyük bir tepki çekmişti.



3

Son haftalarda sahada isteksiz haliyle dikkatleri üzerine çeken ve gösterdiği performansla büyük bir hayal kırıklığı yaratan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed ise eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.



4

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux ile sezon öncesi yaptığı transfer görüşmelerinde anlaşma sağlayan ve Fransa'ya giderek sağlık kontrollerinden bile geçen Mostafa Mohamed'in transferi son anda kulüpler arasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle suya düşmüştü.



5

Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in özellikle yaşanan bu olaylardan sonra Fransa'ya gidişinin iptal olması ile birlikte formundan oldukça uzak bir görüntü çizmesi ve sahada istenen performansı gösterememesi Galatasaray yönetimini ve Teknik Direktör Fatih Terim'i oldukça rahatsız etmişti.



6

Fatih Terim : Fransa'da ya da Premier Lig'de oynamak istiyorsan sana söylediklerimi yapmalısın yoksa buradan gideceğin takım Zamalek olacak. Seni bu performansınla kimse istemez!



7

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki haftalarda antrenmanlarda göstereceği performansa göre Mısırlı golcüyü sahaya sürerek bir şans daha vermek isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, oyuncusunu tekrar eski formuna kavuşturmak istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR