14.09.2021-14:30 (Son Güncelleme:15.09.2021-15:10)


1

Almanya U21 Takımı'nı çalıştıran, bir dönem Beşiktaş formasını da terleten Alman teknik adam Stefan Kuntz, A Milli Takım ile anlaşmak için İstanbul'a geldi. Alman çalıştırıcının önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.



2

Türkiye Milli Takımı'nın başına sürpriz bir ismin getirildiği öğrenildi. Alman teknik adam Stefan Kuntz'un Milli Takım'ın yeni teknik direktörü olacağı öğrenildi.



3

A Milli Takım'da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından liste başı isimlerden birisi olan Stefan Kuntz ile yüzde 90 anlaşıldığı aktarılıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yöneticisi Hamit Altıntop'un yürüttüğü teknik adam çalışmalarında 58 yaşındaki hoca ile el sıkışılığı aktarıldı. Fakat son kararı Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir aktaracak.



4

Bir zamanlar Beşiktaş formasını da terleten Alman teknik adam, İstanbul'a geldi. Son pürüzlerin giderilmesinin ardından Stefan Kuntz'un kısa süre içerisinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.



5

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü olması beklenen futbol adamı, teknik direktörlük kariyerine 1999 yılında B. Neunkirchen kulübünde başladı. Teknik adam sonrasında çeşitli Alman takımlarında teknik direktörlük dışında sportif müdürlük ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı. Başarılı futbol adamı son olarak Almanya U21 Takımı'nın teknik direktörlük görevini yürütüyordu.



6

Futbol adamı, teknik direktörlükten önce futbolcu olarak kariyerini sürdürüyordu. Alman çalıştırıcı Almanya'nın Bochum, FC K'lautern ve Bielefeld takımlarının formasını terletti. Ayrıca Stefan Kuntz ülkemizde Beşiktaş'ta futbol oynadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR