Beşiktaş'ta Yolların Ayrılacağı İsimler Belli Oldu!

Son şampiyon Beşiktaş önümüzdeki sezonun kadro planlamalarına ve transfer çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yönetim arasında gerçekleşen toplantıda takımdan ayrılacak isimler belli oldu.

30.06.2021-14:46 - (Son Güncelleme: 30.06.2021-14:46) Beşiktaş'ta Yolların Ayrılacağı İsimler Belli Oldu!

Geçtiğimiz sezonu Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları ve planlamaları iyice hız kazandı. Siyah beyazlı yönetim ile Teknik Direktör Sergen Yalçın arasında yapılan son görüşmede başarılı teknik adam önümüzdeki sezonun kadro planlamasında düşünmediği isimleri yönetime bir liste şeklinde iletti.

Beklenen katkı bir türlü alınamayınca geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık olarak Spor Toto Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'e kiralanan Jeremain Lens, İstanbul ekibinde de beklenen performansı bir türlü gösterememişti. Karagümrük'te kadroya girmekte zorlanan Lens ile ilgili kararını veren Sergen Yalçın, Hollandalı oyuncuyu önümüzdeki sezon kadroda düşünmediğini yönetime iletti.

Ayrıca Jeremain Lens gibi geçtiğimiz sezonun devre arasında yine Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da kiraık olarak geçiren ancak Lens'in performansından farklı olarak Sivasspor formasıyla oldukça başarılı bir performans sergileyen ABD'li oyuncu Tyler Boyd ile ilgili ise Sergen Yalçın beklenmedik bir karar verdi. ABD'li oyununcunun Sivasspor'da başarılı bir performans sergilemesine rağmen Sergen Yalçın oyuncunun planlamaları arasında yer almadığını ve yolların ayrılmasını istediğini yönetime iletti.

Geldiği günden bu yana kayıpları oynayan ve bir türlü forma yüzü göremeyen Beşiktaş'ın kayıp yıldızı Douglas ile ilgili geçtiğimiz sezon vermiş olduğu raporu tekrarlayan Sergen Yalçın, bu kez Brezilyalı oyuncuyla kesin olarak yolların ayrılmasını istediğini yönetime iletti.

Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünde takımının yanında olamayan Sırp oyuncu Adem Ljajic sezonun son haftalarına doğru takım kadrosuna katılabilmişken beklenen etkiyi yaratamazken Sergen Yalçın, Beşiktaş yönetimine iletmiş olduğu listede yolların ayrılmasını istediği oyuncular arasına Adem Ljajic'i de kattı.

Beşiktaş yönetiminin Adem için gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldığı öğrenlirken Sırp oyuncunun yeni sezon öncesi takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ayrıca diğer kiralık olarak gönderilen oyunculardan Umut Nayir ve Güven Yalçın ikilisi ile ilgili Hırvatistan ve İtalya'da başarılı bir performans gösterememeleri nedeniyle huzursuz olan Sergen Yalçın, Umut Nayir ile yolların ayrılmasını istediğini yönetime iletti.

Güven Yalçın ile ilgili ise oyuncunun yaşı ve potansiyelini göz önünde bulunduran Sergen Yalçın, Beşiktaş yönetimine Güven'e sezon öncesi düzenlenecek olan kampta şans vermek istediğini iletti.

Son olarak geçtiğimiz sezon özellikle yaşadığı sakatlığa kadar sonradan dahil olduğu karşılaşmalarda gösterdiği performans ile Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın gözüne girmeyi başaran 19 yaşındaki genç oyuncu Ajdin Hasic ile ilgili kararda ise oyuncunun sakatlık sürecinin beklendiği öğrenildi. Hasic'in sakatlık durumunun netleşmesine göre bir yol haritası çizecek olan siyah beyazlıların önceliği Bosnalı oyuncuyu önümüzdeki sezon kadroda görebilmek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal