Beşiktaş'ta Tavşan Krizi!

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ta bir süredir devam eden yöneticiler ve Sergen Yalçın arasındaki kriz çözüme ulaşmıştı ancak yönetici Erdal Torunoğulları ve Sergen Yalçın bu sefer transferde karşı karşıya geldi.

29.06.2021-12:41 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:44) Beşiktaş'ta Tavşan Krizi!

Siyah beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın ile yönetim arasında uzunca bir süredir çözüme kavuşturulamayan sözleşme konusunun perde arkasında Beşiktaşlı yöneticiler ve Sergen Yalçın arasında yaşanan gerginlik nedeniyle olduğu öğrenilmişti.

Futbol şube yöneticilerinin hocanın haberi olmadan yaptığı transfer görüşmeleri, oyuncularla anlaşması teknik direktör Sergen Yalçın tarafından büyük bir tepki çekmişti.

Yaşanan süreçte bu kriz tatlıya bağlanıp Beşiktaş, şampiyon teknik direktörü Sergen Yalçın ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Uzun süren görüşmelerin ardından çözüme kavuşturulan süreç sonrasında siyah beyazlılar transferde vites arttırarak kadro planlamasına başladı.

Transfer çalışmalarının başlaması ile birlikte Sergen Yalçın ile yönetim bir kez daha karşı karşıya gelmiş oldu.

Beşiktaş yönetiminde Sergen Yalçın ile yönetim arasındaki anlaşmazlıklardaki isimlerden birinin Erdal Torunoğulları olduğu öğrenilirken bu ikili Elayis Tavşan transferinde karşı karşıya geldi.

20 yaşındaki ürk asıllı Hollandalı oyuncu ile Erdal Torunoğulları kişisel bağlantılarını, Hollanda'da bulunan çevresini kullanarak Elayis Tavşan ile anlaşma sağladı. Çok büyük bir potansiyel olarak gösterilen Tavşan transferi ile ilgili çok yoğun bir mesai harcayan Erdal Torunoğulları transferi tamamlamak isterken Sergen Yalçın geçtiğimiz dönemlerde yaşanan bu tarz problemler nedeniyle bu transfere onay vermediği öğrenildi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile yönetici Erdal Torunoğulları'nı bir kez daha karşı karşıya getiren transferde ise konu ile ilgili son olarak verilecek karar büyük bir merak konusu oldu.

Hollanta'da Sparta Rotterdam alt yapısında yetişen Elayis Tavşan, göstermiş olduğu performansla A takıma kadar yükselmişti. Sonrasında 2019-2020 sezonunda yine Hollanda'da Telstar takımına kiralık olarak gönderilen Elayis Tavşan 2020-2021 sezonunda ise 200.000 euroluk bonservis ücreti ile birlikte Hollanda 2. Lig ekibi Nec Nijmegen kulübüne transfer olmuştu.

Nec Nijmegen kulübü ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan sol ayaklı kanat oyuncusu Elayis Tavşan geçtiğimiz sezon 39 karşılaşmada forma giye şansı bulurken bu karşılaşmalarda 11 gol ve 8 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal