Beşiktaş'ta Kadro Dışı Kalan Futbolcuların Çektikleri Video Olay Oldu!

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Adem Ljajic, Douglas, Lens ve N'Sakala'nın, takımdan ayrı olarak yaptıkları antrenmanın ardından çektikleri video büyük olay oldu.

02.12.2021-14:40 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-17:39)

Süper Lig'İn son şampiyonu olann Beşiktaş, lider Trabzonspor'un tam 16 puan gerisinde bulunuyor. Morallerin bozuk olduğu takımda teknik ekip, psikolojik çalışmalar ve motivasyonlarla şampiyonluğa olan incancın kaybedilmemesi için yoğun çaba harcıyor. Diğer tarafdan kadro dışı kalan 4 futbolcu da çalışmalarını tesislerde, takımdan ayrı olarak yapıyor. Takımdan ayrı kalan Adem Ljajic, N'Sakala ve Lens'in yer aldığı video gündem oldu.

BEŞİKTAŞ'TA SADECE ANTRENMAN YAPARAK 6 MİLYON EURO MAAŞ ALIYORLAR

Adem Ljajic, Jeremain Lens ve N'Sakala'nın yer aldığı son video sosyal medyada tartışma konusu haline geldi. Toplam maaşları 6 milyon 125 bin euro olan 4 futbolcunun neşeli tavırları ise oldukça dikkat çekti.

BEŞİKTAŞ'TA KADRO DIŞI KALAN FUTBOLCULAR GELEN TEKLİFLERİ REDDETTİLER

Sözleşmesi bitiş sürelerine yaklaşan Adem Ljajic, Lens ve Douglas, sezon başı kendilerinde gelen teklifleri reddettiler. Son olarak N'Sakala'ın da bu gruba dahil olmasıyla antrenman yaparak maaş alan yıldız futbolcuların sayısı ise 4'e çıkmış bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'TA KADRO DIŞI KALAN FUTBOLCULARA TEPKİ GELİYOR

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan N'Sakala, Douglas ve Adem Ljajic ve Fabrice N'Sakala'ya kadro dışı kalmalarına rağmen kendilerine yeni takım bulmamaları büyük tepki çekiyor. Özellikle Adem Ljajic ve Lens'in yaz transfer döneminde kendilerine transfer teklifleri yapılmasına rağmen takımdan ayrılmaları gerek Beşiktaşlı takımlar gerek Beşiktaşlı taraftarlardan tarafından büyük tepki çekmişti. Futbolcuların Beşiktaş'taki durumları büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal