Beşiktaş'ın Kritik İstanbul Fikstürü!

Sergen Yalçın'la yoluna devam eden Beşiktaş'ın önünde çok ciddi bir İstanbul fikstürü bulunuyor. Beşiktaş yoğun fikstürde tam 4 hafta İstanbul dışına çıkamayacak.

02.12.2021-13:54 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-14:08) Beşiktaş'ın Kritik İstanbul Fikstürü!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş bu sezon çok kötü bir performans sergiliyor. Geçen sezonu çifte kupayla kapatan takım yeni sezon beklentilerin çok altında kaldı. Siyah beyazlılar son olarak Giresunspor'a kendi evinde 4-0 kaybederek büyük bir hüsrana uğradı. Beşiktaş'ın, kendi evinde Giresunspor'a kaybettiği 4-0'lık maçın ardından takımda Sergen Yalçın ile yolların ayrılması gündeme gelmişti. Yaşanan son gelişmelerle Sergen Yalçın'ın takımın başında kalacağı açıklanmıştı. Beşiktaş, Giresunspor mağlubiyetini unutmaya çalışırken gözünü Kasımpaşa ile oynayacağı maça çevirdi. Beşiktaş'ın, Kasımpaşa maçı da dahil olmak üzere çok ilginç bir fisktür bekliyor. Siyah beyazlılar, yoğun olan fikstürde Süper Lig'de tam 4 hafta İstanbul dışına çıkamayacak.

BEŞİKTAŞ'IN İSTANBUL FİKSTÜRÜ ÇOK KRİTİK

Siyah beyazlıların yoğun fikstüründe tam 4 karşılaşma İstanbul'da oynanacak. Beşiktaş bu süreçte Kayserispor ve Göztepe'yi konu edecek. Kasımpaşa ve Fenerbahçe deplasmanlarına gidecek. Beşiktaş'ın hedefi bu 4 maçlık İstanbul periyodunu kayıpsız geçip, zirve ile aradaki puan farkını azaltmak.
Süper Lig'in 14. haftası itibarıyla lider Trabzonspor'un tam 16 puan gerisinde kalarak şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan siyah beyazlılara başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarının, teknik adam Sergen Yalçın'ın geleceğinin tartışıldığı günlerde şampiyon hocaya sahip çıkması ardından da yıldız futbolcu grubu için kadro dışı kararı verilmemesi sonrasında yeniden siyah beyazlılar, Süper Lig'de çok kritik bir fükstür avantajına sahip bulunuyor.
Beşiktaş önümüzdeki 4 haftada ligde İstanbul dışına çıkamayacak. Cuma günü Kasımpaşa deplasmanına gidecek olan siyah beyazlılar sonraki hafta Kayserispor'u ağırlayacak. Ardından ise Fenerahçe deplasmanına gidecek. Siyah beyazlılar 18. haftada ize Göztepe'yi Vodafona Park'ta ağırlayacak. Sergen Yalçın ve ekibi bu 4 maçlık periyodu büyük bir fırsat olarak görüyor.


BEŞİKTAŞ'IN RAKİPLERİNİN DURUMU İÇ AÇICI GÖZÜKMÜYOR

Yoğun fikstürde Süper Lig'de 4 hafta farklı bir şehire seyehat etmeyecek olan Kara Kartal'da bu sürede hedef 4'te 4 le geçmek. Kasımpaşa ve Göztepe ise ateş hattında bulunuyor. Kaysesirpor düşme basamağının bir sıra üstünde bulunurken, sarı lacivertliler de zirvenin çok uzağında yer alıyor. Fenerbahçe'de Vitor Pereira eleştiri oklarının hedefinde yer alıyor. Bu anlamda rakiplerinin bu durumlarını göz önünde bulunduran siyah beyazlılarda hedef 4 karşılaşmada 12 puan alarak çıkışa geçmek ve ligde üst sıralara yerleşmek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal