Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'dan Takımla Toplantı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Adana Demirspor karşılaşması öncesinde futbolcularına seslendi.

02.12.2021-13:24 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-13:24)

Spor Toto Süper Lig'de 14 hafta geride kalırken yenilgisiz bir şekilde liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, bu hafta ligin yeni ekiplerinden Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

ABDULLAH AVCI FUTBOLCULARIYLA TOPLANTI DÜZENLEDİ

Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, futbolcularıyla bir araya gelerek kısa bir toplantı düzenledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynayacakları Adana Demirspor karşılaşması öncesinde futbolcularıyla gerçekleştirdiği toplantıda ;

' Şu anda elde ettiğimiz bir şey yok. Sadece avantaj yakaladık. Bunu devam ettirmek de sezon sonunda mutlu sona ulaşmak da bize bağlı. Maç maç gideceğiz. Rakiplerin ne yaptığından çok kendimize bakacağız. Çünkü önde olan ve bu avantajını sürdürmesi gereken bizleriz. Eğer ilk yarıya kadar maçlarımızı kayıpsız tamamlarsak devre arasında önümüzü ve nerede olacağımızı çok daha rahat görebiliriz. Sizden ricam, kadro kalitenizi yansıtmaya devam etmeniz, aynı mücadeleyi sergilemeniz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal