Fenerbahçe Başkan Ali Koç Hakkında Çıkan İddialara İlişkin Açıklama Yapıldı!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Başkan Ali Koç'un kendisini sosyal medyadan eleştiren 200 kongre üyesini mahkemeye verdiği iddiaları hakkında açıklamada bulundu.

02.12.2021-12:15 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-12:15) Fenerbahçe Başkan Ali Koç Hakkında Çıkan İddialara İlişkin Açıklama Yapıldı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından taraftarlar hem takıma hem yönetime ağır bir tepki gösterirken kuşkusuz en çok konuşulan isim ise Başkan Ali Koç olmuştu.

BAŞKAN ALİ KOÇ'UN TARAFTALARI DAVA ETTİĞİ İDDİASI...

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sosyal medya üzerinden kendisini eleştiren yaklaşık 200 kongre üyesini mahkemeye verdiği yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşmüştü.

SARI LACİVERTLİ KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Başkan Ali Koç ile ilgili yapılan iddialar hakkında ;

' Son günlerde sosyal medyada belirli hesaplarca yayılan, bugünse artık klasikleşen bir ‘Takvim’ haberine konu olan bir söylentiyi tekzip etme gereği doğmuştur. Başkanımız Ali Koç’un, kendisini sosyal medyadan eleştiren 200 kongre üyemizi mahkemeye verdiği ya da Fenerbahçe Spor Kulübü Disiplin Kurulu’na sevk ettiği iddiaları tamamen yalandan ibarettir. İlgili içeriğin yer aldığı Takvim'den basın organı tanımlamasına uyan kurumların yapacağı gibi herhangi bir özür ya da düzeltme beklenemeyeceği gerçeğiyle birlikte camiamızın her zaman olduğu gibi bu kurumun haberlerini dikkate almamasını rica ederiz. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal