Beşiktaş'ta Gündeme Gelen Bruno Pinheiro Estoril'de Kaldı!

Beşiktaş yönetiminin büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ve sözleşme imzalamak için İstanbul'a davet ettiği Portekizli teknik direktör yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı.

18.12.2021-16:13 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-16:36)

Portekiz Ligi'nin 15. haftasında Famalicao ile 2-2 berabere kaldıkları maçın sonrasında basın toplantısında Portekizli teknik direktör Pinheiro'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Portekiz teknik direktörü Bruno Pinherior'ya bir basın mensubunun sorduğu soru üzerine Pinheiro'nun yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.


BRUNO PİNHEİRO'DAN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

Bruno Pinherio basın mensubunun sorduğu soruya, 'Beşiktaş 2'nci başkanının yakın zamanda İstanbul'da olacağınız yönündeki açıklamalarını onaylıyor musunuz?" sorusunu "Hayır, onaylamıyorum" diye cevapladı. Portekizli teknik adam geleceği ile ilgili gelen soruya ise 'Bu konu benim için kapandı, kulübüm yarın açıklama yapacaktır' şeklinde ifadeler yer verdi.
Bruno Pinheioro'nun yaptığı bu açıklamalar gerek Beşiktaş takımı gerek Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük bir hayretle karşılandı. Konuyla ilgili Beşiktaş 2'nci Başkanı Adnan Dalgakıran, dün yaptığı açıklamada Portekizli teknik direktörü Bruno Pinheriro'nun kısa zaman içerisinde İstanbul'a geleceğinizi ve sözleşme imzalayacağını belirtmişti.
Beşiktaş, Portekizli teknik direktör Pinheiro'dan gelen bu haberden sonra listesinde bulunan diğer teknik direktör adaylarıyla görüşmeye başlayacak.

BEŞİKTAŞ'TA YENİ TEKNİK ADAM BÜYÜK BİR MERAKLA BEKLENİYOR

Siyah beyazlılarda devre arasında Portekizli teknik direktör Bruno Pinheiro'nun kesinlikle takıma katılması beklenirken, teknik adamın yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Teknik adamın yaptığı açıklama sonrası siyah beyazlılar yeni teknik adam için başka arayışlara yöneldi. Beşiktaşlı taraftarlar ise takımın yeni teknik direktörünü çok büyük bir merakla beklemeye koyuldular.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal