Beşiktaş-Trabzonspor Derbisi Öncesi Valentin Rosier'den Dikkat Çeken Hamle!

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u konuk edeceği maçta Sporting kadrosunda yer almayan Valentin Rosier'in teknik heyetle iletişime geçtiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun Trabzonspor derbisinde oynayabilmek için fedakarlık yapacağı aktarılıyor.

05.11.2021-12:32 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-13:14)

Süper Lig'de Beşiktaş'ın lider olarak bulunanTrabzonspor ile oynayacağı maç çok büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı. Karşılaşmadan önce Beşiktaş cephesinden de yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor.
Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş'ın Trabzonspor'u konuk edeceği maçta Sporting kadrosunda yer almayan Valentin Rosier'in teknik heyetle iletişime geçtiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun Trabzonspor derbisinde oynayabilmek için fedakarlık yapmak istediği öğrenildi.
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'tan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Beşiktaş'ta önemli yeni gelişmeler yaşanıyor. Hatayspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Sporting deplasmanında forma terletemeyen Fransız yıldız Valentin Rosier'in son durumu çok merak ediliyordu. Valentin Rosier'den Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandıracak yeni haberler geldi.

VALENTİN ROSİER'DEN BEŞİKTAŞ'I HEYECANLANDIRAN GELİŞME

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş'ın, Trabzonspor ile oynayacakları maça çok büyük önem veren Beşiktaş'ta Fransız yıldız futbolcu Valentin Rosier'den yeni gelişmeler yaşanıyor. Valentin Rosier, Trabzonspor derbisinde oynayabilmek için fedakarlık yapmaya hazır olduğunu teknik heyete bildirdi. Fransız yıldızın bu hamlesi Beşiktaş takımında takdir edildi. Valentin Rosier'in takımdaki yerini alması bekleniyor. 25 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde 9 karşılaşmaya öıkarken 2 asistle oynadı.
Diğer taraftan Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın, Trabzonspor karşısında sahaya nasıl bir ilk 11 ile çıkacağı büyük bir merak konusu oldu. Zorlu Beşiktaş-Trabzonspor derbisinden önce Beşiktaşlı  taraftarlar heyecanla Sergen Yalçın'ın sahaya nasıl bir ilk 11'le çıkacağını beklmeye başladılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal