A Milli Takım'ın Hocası Stefan Kuntz'dan Dikkat Çeken Açıklamalar Geldi!

A Milli Takım'da iki maça çıkan Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz, Dünya Kupası Elemeleri'nde kalan maçlar öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

05.11.2021-11:05 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-11:19)

A Milli Takım'da göreve gelmesinin ardından Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye'nin başında iki karşılaşmaya çıkan Stefan Kuntz, kalan maçlar öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. A Milli Takım'ın hocasıi Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası için umut dolu sözler söyledi. Stefan Kuntz yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

STEFAN KUNTZ'DAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Stefan Kuntz yaptığı açıklamada, "İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ancak son ana kadar inancımızı koruyup, sahada gerekli mücadeleyi göstereceğiz. Futbolcuların inancı, arzusu beni de umutlandırıyor. Cebelitarık ve Karadağ maçlarını kazanacağız. Norveç'in de puan kaybı yaşayacağını düşünüyorum. Play-Off'lardan da olsa hedefimize ulaşacağız"
"Tabii ki Play-Off'lar kolay olmayacak ama öncelikle Norveç'in puan kaybını bekleyeceğiz. Türkiye, 2022 Dünya Kupası'nda sahne alacak. Ben ve oyuncularım ellerimizden geleni yapacağız. Türk halkının ne kadar duygusal ve tutkulu olduğunu en iyi bilenlerdenim. Onlardan ricam son ana kadar bize destek vermeleri. Bizlerden umutlarını yitirmesin. Kadromuzda geçmişte önemli başarılar elde etmiş isimler var. Yine yapacaklardır. Letonya karşılaşmasının son dakikalarındaki savaşı, kalan 180 dakikaya yaymak zorundayız. Bunu da başaracağız." şeklinde açıklamalarına son verdi.

STEFAN KUNTZ OZAN TUFAN'I BU KEZ İLK 11'DE OYNATACAK

Formsuzluğu dolayısıyla Letonya ile oynanan karşılaşmada forma şansı bulamayan Ozan Tufan'ın Cebelitarık maçıyla ilk 11'deki yerini alması bekleniyor. İngiltere'de Watford formasını terleten futbolcuyla birlikte orta alanda Berat Özdemir ve Hakan Çalhanoğlu'nun görev alacağı aktarılıyor. Kanatlarda ise Kerem Aktürkoğlu ile Cengiz Ünder savunma dörtlüsünde de son maçta olduğu gibi Zeki-Merih-Çağlar-Caner forma terletecek. A Milli Takım'ın gol umudu ise Burak Yılmaz olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal