Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu Başkan adayı Hasan Özdoğan ve ekibi seçime hazır

Beşiktaş'ta yaklaşan başkanlık seçimiyle birlikte aynı zamanda kurul seçimlerinde de hareketlilik yaşanıyor. Siyah beyazlılarda Seçme ve Sicil Kurulu'na adaylığını açıklayan Hasan Özdoğan ve ekibi çalışmalarına devam ediyor.

30.04.2022-19:00 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-19:00) Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu Başkan adayı Hasan Özdoğan ve ekibi seçime hazır

Siyah beyazlı kulüpte Seçme ve Sicil Kurulu seçimi öncesinde büyük bir heyecan yaşanıyor. Başkan adaylığını açıklayan Hasan Özdoğan ve ekibinin çalışmaları göz dolduruyor.

Hasan Özdoğan'ın listesindeki isimler netleşti

Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu’na başkan adaylığını açıklayan Hasan Özdoğan ve yönetim kurulunda yer alan isimlerin kısa özgeçmişleri ise şu şekilde;

Hasan Özdoğan (Başkan): İstanbul doğumlu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunu. Ticaret ile uğraşmaktadır. 24  yıllık BJK Üyesidir. Sanayi Odası ve Türk Balıkadamlar Kulübü Üyesi. Evli, bir kızı vardır.

Zeynep Ertuğrul: Beşiktaş doğumlu. Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu.İş hayatında ulusal markalarda üst düzey yönetici olarak çalışmıştır. 2020 yılında Luks Emlak Danışmanlığı'nı kurmuştur.BJK Divan Kurulu Üyesidir.

Birol Akan: Sivas doğumlu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. 21 yıl Bayut A.Ş’de Yokohama Lastikleri Türkiye Müdürü olarak görev yapmıştır. Otomotiv sektöründe danışmanlık hizmeti vermektedir. Evli, bir kızı vardır.

Uzm.Ecz.Taner Döven: Beşiktaş doğumlu. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olup, Nöromarketing yüksek lisansına sahiptir. 32 yıllık ilaç sektörü kariyerinde, üst düzey görevlerde bulunmuştur. Profesyonel Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı yapmaktadır. Evli, iki oğlu vardır. BJK Divan Kurulu üyesidir.

Semih Dinçel: Malatya doğumlu. Yüksek Denizcilik Okulu mezunu. 1997’de kurduğu Atlas Gemicilik ve Ticaret Şirketi’nde, kuru yük  gemi kiralama hizmetivermektedir.Kurucusu olduğu Gemi Brokerları Yönetim Kurulu Başkanıdır. BJK Divan Kurulu Üyesidir. Evli, bir oğlu vardır.

Dr.Yaşar Baytak: İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi
Diş Hekimliği Fakültesi mezunu.Diş Kliniği sahibidir. Diş Hekimler Birliği’nde görevlerde bulunmuştur.

Celil Alpsar: İstanbul doğumlu. Kadiköy Ticaret Lisesi mezunu.
35 yıl Bosch Siemens Ev Aletleri A.Ş’de Muhasebe, Finans Departmanı’nda çalışıp emekli
olmuştur. Evli, bir oğlu vardır.

Uğur Çetindağ: İstanbul doğumludur. Kurumsal Kıyafet & Promosyon Ürünleri Pazarlama Şirketi Kurucusudur. BJK Divan Kurulu Üyesidir.

Yakup Engin Oktay: İstanbul Doğumlu. Robert Kolej ve İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu. Sigorta Şirketi Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü olarak çalışmaktadır.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal