Konyaspor Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Konya Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri

Gollü karşılaşmalara sahne olan Konyaspor Fatih Karagümrük mücadelesinin sonucu büyük bir heyecanla bekleniyor. Maç özetini izlemek isteyen spor severler ise internete yönelerek Konyaspor Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Konya Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırmaya çalışıyor.

30.04.2022-17:40 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-17:40) Konyaspor Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Konya Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında ligin iki güçlü takımı Konyaspor ile Fatih Karagümrük bugün galibiyet almak için sahanın çimlerine ayak basacak. Son iki maçında galip gelerek yeniden form tutan Konyaspor Fenerbahçe’yi takibine devam etmek için Fatih Karagümrük engelini kayıpsız aşmak istiyor. Ligde rahat bir konumda bulunan Fatih Karagümrük ise az olan Avrupa kupaları ihtimalini canlı tutmak için Konyaspor’u yenmeyi planlıyor.

Konyaspor Fatih Karagümrük maçı saat kaçta?

Konyaspor Fatih Karagümrük arasındaki karşılaşma 30 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 16.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak. Bu karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Konyaspor Fatih Karagümrük arasındaki mücadelede Arda Kardeşler görev alacak.

Konyaspor Karagümrük özet

Konyaspor’da kart cezalıları Adil Demirbağ ve Rahmanovic bu maçta da takımlarını yalnız bırakacak. Fatih Karagümrük’te ise Kerim Frei, Rayyan Baniye, Zukanovic ve Jimmy Durmaz formalarını terletemeyecek.

Konyaspor - Karagümrük maçı muhtemel 11'leri

Konyaspor: Sehic, Skubic, Musa, Abdulkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Çekici, Bytyqi, Michalak, Cikalleshi

Karagümrük: Viviano, Biraschi, Luckassen, Burak, Caner, Biglia, Bistrovic, Adnan, Emre, Karamoh, Pesic

Konyaspor Fatih Karagümrük maçının özeti Bein Sports’un internet sitesinde yayınlanacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal