Beşiktaş, Giresunspor Maçının Ertelenmesi İçin TFF'ye Başvurdu!

Beşiktaş yönetiminin Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Giresunspor karşılaşması öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu'na yapmış olduğu başvuru ortaya çıktı.

22.11.2021-16:45 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-17:36) Beşiktaş, Giresunspor Maçının Ertelenmesi İçin TFF'ye Başvurdu!

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden takımlardan biri olan Beşiktaş, bu hafta Şampiyonlar Ligi C grubunda kendi sahasında oynayacağı karşılaşmada Vodafone Park'ta Çarşamba günü saat 20:45'de oynanacak olan mücadelede Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ı konuk edecek.

BEŞİKTAŞ ÖNCE AJAX SONRA GİRESUNSPOR İLE OYNAYACAK

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Ajax karşılaşmasının ardından Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, Cumartesi günü saat 19:00'da tekrardan İstanbul'da sahne alacak.

FEDERASYONA BAŞVURU YAPILDI

Beşiktaş yönetiminin Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Ajax mücadelesinin ardından 3 günlük bir aranın ardından Spor Toto Süper Lig'de Giresunspor ile karşı karşıya gelecek olması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu.

FENERBAHÇE 4, BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY 3 GÜN DİNLENECEK

Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunan Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin Perşembe günü Avrupa'da, Pazartesi ise ligde Göztepe ile oynayacağı karşılaşma öncesi 4 gün dinlenecek olmasını öne sürerken, kendileri ve Galatasaray'ın ise 3 günlük bir aranın ardından tekrardan maç oynayacakları nedeniyle erteleme başvurusunda bulundu.

BAŞVURUNUN SONUCU MERAKLA BEKLENİYOR

Beşiktaş yönetiminin Türkiye Futbol Federasyonu'na Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Cumartesi günü oynacakları Giresunspor karşılaşmasının ertelenmesi ile ilgili yaptığı başvuruda nasıl bir sonuç alacağı merak içerisinde bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal