Bayern Münih'te Aşı Olmayan Futbolcuların Maaşında Kesinti Gündemde!

Alman devi Bayern Münih aşı olmayı reddeden futbolcuların maaşında kesintiye gitme kararı aldı.

22.11.2021-16:13 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-16:13) Bayern Münih'te Aşı Olmayan Futbolcuların Maaşında Kesinti Gündemde!

Alman devi Bayern Münih aşı olmayan futbolcularına yönelik maaş kesintisini uygulamaya başladı. Bild ve BR24'in haberine göre Covid-19'dan korunmak adına aşı olmayan futbolcuların karantina süreçlerindeki ücretlerinin ödenmemesine karar verildi. Bu durum son zamanlarda konuyla sık sık gündeme gelen Joshua Kimmich ve dört futbolcuyu çok yakından etkiliyor.

BAYERN MÜNİH'DEN KRİTİK KARAR

Bayern Münih tarafında belirtilen uygulama resmi olarak doğrulanmasa bile edinilen bilgiler doğrultusunda Alman devinde yönetim, aşı olmayan futbolcuların karantina süreçleri dolayısıyla geriye dönük maaş kesintisi yapılacağını belirtti. Joshua Kimmich dışında takmda Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting ve Michael Cuisance aşısız futbolcular olarak biliniyor.
Takımın yıldız futbolcusu Niklas Süle'nin Covid-19 testinin pozitif çıkmasıının ardından aşısız futbolculardan Kimmich, Gnabry, Musiala ve Chopup Mpting temaslı futbolcular olarak karantinaya alındılar.

BAYERN MÜNİH'DE JOSHUA KİMMİCH'İN İN KAYBI 400 BİN EURO

Bayern Münih'in yıldız futbolcularından Joshua Kimmich, yaklaşık olarak yıllık 20 milyon euro kazanırken haftalık ücret olarak ise 384 bin euro seviyelerinde kazanıyor. Futbolcunun maaş kesintisi ile 400 bin euro düzeyinde bir ücret kaybedeceği söz konusu olarak bulunuyor.

Yaşanan gelişmeler gerek Almanya'da gerek futbol dünyasında büyük ses getirdi. Bayern Münih'de yıldız futbolculara yönelik olarak uygulanan aşı politikası özellikle Alman basınında büyük yankı uyandırdı. Almanya'da kimi taraftarlar uygulanan politikaya destek gösterirken kimi taraftarlar büyük tepki gösterdiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal