Giresunspor Transfer Yasağı Alacağına Dair Çıkan İddiaları Yalanladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'un 3 dönem transfer yasağı aldığı ile ilgili çıkan haberler hakkında kulübün resmi internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu.

22.11.2021-16:23 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-16:23) Giresunspor Transfer Yasağı Alacağına Dair Çıkan İddiaları Yalanladı!

Giresunspor'da son günlerde ortaya çıkan transfer yasağı geleceğine dair haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. Süper Lig'e geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig'de play-off mücadelesi oynamasının ardından yükselmeyi başaran Giresunspor'da büyük bir sevinç yaşanmıştı.

GİRESUNSPOR'A TRANSFER YASAĞI MI GETİRİLDİ ?

Yeşil beyazlı taraftarları büyük bir endişe içerisine sokan durum sonrasında gözler kulüpten yapılması beklenen resmi açıklamaya çevrilmişti.

ESKİ FUTBOLCULARIN ALACAKLARI NEDENİYLE...

Eski futbolcularına alacaklarını ödemediği iddia edilen Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor ile ilgili tam 3 dönem transfer yasağı geleceğine dair açıklamalar sonrasında kulüp resmi bir açıklama yaparak çıkan haberleri yalanladı.

GİRESUNSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Giresunspor'un resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ;

' Giresunspor'a eski futbolcularının alacaklarını ödemediği gerekçesiyle 3 dönem transfer yasağı cezası geldi" şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı dile getirilerek, "Tüm taraftarlarımızdan ricamız, yaratılmaya çalışılan olumsuz algılara itibar etmemeleri ve kulübümüz haricinde yapılan haber ve açıklamaları dikkate almayıp, takımımızın yanında olmalarıdır. Camiamıza, taraftarımıza zarar verme maksatlı iftiralara karşı her zaman olduğu gibi bundan sonra da mücadelemiz devam edecektir. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal