Beşiktaş'a Ajax Maçı Öncesi Michy Batshuayi'den Müjdeli Haber Geldi!

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmasından Hollanda ekibi Ajax ile karşılaşacak olan Beşiktaş'a Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi'den sevindiren haber geldi.

22.11.2021-15:24 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-15:32) Beşiktaş'a Ajax Maçı Öncesi Michy Batshuayi'den Müjdeli Haber Geldi!

Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmasından Hollanda ekibi Ajax ile karşılaşacak olan siyah beyazlılara Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi'den sevindiren haber geldi.
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Hollanda ekibi Ajax ile 24 Kasım Çarşamba günü evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Siyah beyazlılar zorlu mücedeleden mutlaka puan veya puanlar almak istiyor. Beşiktaş'ta takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın yoğun bir şekilde oyuncularını motive etmeye çalıştığı akatrılıyor. Zorlu mücadele öncesi Sergen Yalçın, futbolcularını etkili bir şekilde zorlu Ajax maçına hazırlamaya çalışırken öte yandan Beşiktaş'a sevindiren haber geldi. Beşiktaş'a Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi'den sevindiren haber geldi.

BEŞİKTAŞ MİCHY BATSHUAYİ'DEN GELEN HABERLE MORAL BULDU

Beşiktaş'ta kulübün internet sitesinde açıklanan habere göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenmanda siyah beyazlılar, istasyon koşularının ardından pas çalışması yaptı. Yapılan antrenman yarı sahada oynanan çift kale maçın ardından gerçekleştirilen şut çalışmasıyla son buldu. Beşiktaş'a Ajax maçı öncesi yapılan antrenmanda sevindiren haber, Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi'den geldi. Belçikalı yıldız futbolcunun sakatlığını atlattığı ve bugün yapılan antrenmanda yer aldığı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ İÇİN AJAX MAÇI KRİTİK ÖNEM TAŞIYOR

Beşiktaş son olarak Süper Lig'de Alanyaspor deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı. Alınan bu yenilgi takımda moralleri çok ciddi bir şekilde bozarken, Beşiktaş Ajax maçında etkili bir sonuç alıp kendisini taraftara affettirmek istiyor. Bu anlamda Sergen Yalçın'ın öğrencilerini zorlu maç öncesi yoğun bir şekilde motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal