Rasim Ozan Kütahyalı Galatasaray Fenerbahçe Derbisinin Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Fenerbahçenin derbide Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği maçın yankıları sürüyor. Karşılaşmanın ardından ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi.

22.11.2021-14:51 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-15:01) Rasim Ozan Kütahyalı Galatasaray Fenerbahçe Derbisinin Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Galatasaray ile Fenerbahçe NEF Stadyumu'ndaki dev derbide karşı karşıya geldiler. Oynanan mücadelenin yankıları ise sürmeye devam ediyor. Oynanan maç gerek yurtiçinde gerek yurt dışında çok büyük ses getirdi. Maç sonrasından gerek spor basınından gerek kamuoyundan çeşitli açıklamalar gelmeye devam ediyor. Mücadele ile ilgili ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi.

RASİM OZAN KÜTAHYALI'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Galatasaraylı olmasıyla bilinen Rasim Ozan Kütahyalı, 2-1'lik Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Rasim Ozan Kütahyalı derbi skorunun sonrasında 'Lütfen beni çimdikleyin' mesajını paylaştı.
Galatasaray'ın kendi evinde Fenerbahçe'ye 2-1'lik skorla mağlup olmasının ardından Galatasaray taraftarlarını isyan ettiren skorun ardından Rasim Ozan Kütahyalı'dan da tepkiler geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında sarı kırmızılıların attığı golle sevince boğulan Kütahyalı, 'Söyledim size 7 geliyor. 7. dakikada 15, skor 1-0' mesajını paylaşmıştı.
Maçın bitiş düdüğünün ardından sarı kırmızılılar kendi evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu skor sonrası üst üste tweetler atan yorumcu, 'Benim gördüklerim hakikat olamaz. Lütfen beni çimdikleyin. 10 kişi kalmış Fenerbahçe, bizi hem de Aslantepe'de mağlup ediyor, olamazzzz, delirmek üzereyim" şeklinde mesaj attı.

RASİM OZAN KÜTAHYALI'DAN TRABZONSPOR SÖZLERİ

Rasim Ozan Kütahyalı ikinci tweetinde ise bu karşılaşma sonrası her şeyin daha da netleştiğini söyleyerek bu sezonun şampiyonunun Trabzonspor olduğunu ileri sürdü. İşte ROK'un paylaştığı o tweet; 'Bu mağlubiyet beni şok etti. Elbette Halil Umut Meler’e dair sözüm de var. Ancak kendime gelebildim... Hala da leyla gibiyim... Bugünkü maçla artık herşey netleşti... 2022 senesinin Şampiyonu kesinlikle Trabzonspor’dur... Şimdiden Trabzon halkını ve TS camiasını tebrik ederim...' şeklinde açıklamalarda bulundu. Ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar sosyal medyadan çok büyük ilgi çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal