Ahmet Çakar'dan Halil Umut Meler Yorumu!

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin 1-0 geriden gelerek 2-1 galip ayrıldığı Galatasaray deplasmanının ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler hakkında çok sert yorumlarda bulundu.

22.11.2021-10:29 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-10:29) Ahmet Çakar'dan Halil Umut Meler Yorumu!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray kendi sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmanın ilk dakikalarında ev sahibi ekibin Kerem Aktürkoğlu ile bulduğu gole ilk yarının son anlarına doğru Mesut Özil ile cevap veren Fenerbahçe devre arasında 1-1'lik beraberlikle girmişti. Karşılaşmanın son anlarına doğru konuk ekip Fenerbahçe'de Marcel Tisserand kırmızı kart görürken ardından Galatasaray'ın Mbaye Daigne ile bulduğu gol VAR incelemesinin ardından iptal edildi. Sonrasında ise Fenerbahçe'nin maçın son anlarına doğru Miguel Crespo ile ağları havalandırmasının ardından sarı lacivertliler sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

HALİL UMUT MELER HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ GÜNDEM YARATTI!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sarı lacivertli ekibin sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmasının ardından ünlü spor yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar'ın özellikle karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler hakkında yaptığı yorumlar sosyal medyada gündem yarattı.

AHMET ÇAKAR'IN DERBİ İLE İLGİLİ YORUMU...

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile ilgili yaptığı yorumlarda ;

PEREİRA İLE ALLİ KOÇ'UN KELLESİNİ KURTARDI

Atamayana attılar... Dünkü maçın özeti bu. İkinci yarı G.Saray, F.Bahçe'yi sahadan sildi. En az 3 net gol pozisyonu var, Berke ve Koreli Kim devleşti, Galatasaray'ın golü "Ha geldi ha geliyor' derken maçın bitimine dakikalar kala Crespo ile Fenerbahçe golü buldu, lige tutundu, belki de Vitor Pereira ile Ali Koç'un kellesini kurtardı ve Galatasaray'ı çok ama çok derin bir uçuruma sürükledi.
İlk yarı atılan mükemmel iki kontratak golü var. Bu golün sahipleri virtüözler. Kerem, Allah onu Türk futboluna bağışlasın, müthiş bir kontratak başlattı, verdi- aldı ve penaltı vuruşu gibi bir vuruşla golü yaptı.

HAKEMİN KAFASINDA BİN BİR TÜRLÜ TİLKİ DOLAŞIYOR

Hakem herkese iyi yönetti gibi gelebilir ama kafasında bin bir türlü tilki dolaşıyor. Onu ancak eski bir hakem anlayabilir. İlk yarıda Marcao'yu atamadı. Yine ilk yarıda Berkan'ın eline çarpan top bence penaltı değil zira top çok yakın mesafeden geliyor ve kol doğal konumunda.

HAKEMİN YAPTIĞI ASIL ŞEYTANLIK...

İkinci yarı Tisserand'ı attığı pozisyonda penaltı bile yok. Hem faul veriyor hem Tisserand'ı atıyor. Bu faul gol oluyor ama VAR davetiyle Diagne rakibini ittiği için gol iptal ediliyor. Doğrudur, Diagne'nin itmesi var amaaaa... Asıl şeytanlık bundan sonra başlıyor. Bitime saniyeler kala bir korner atışında Serdar Dursun, aynı Diagne'nin ittiği gibi Berkan'ı itiyor. Diagne'nin golünü iptal eden hakem ve VAR hakemi, Serdar Dursun'un bu hareketi için penaltı daveti yapmıyor. Bunun adı hakemlik falan değil düpedüz tetikçiliktir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal