Volkan Demirel, Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hakkında Konuştu!

Eski spor yorumcusu Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin 2-1'lik galibiyetle ayrıldığı Galatasaray deplasmanının ardından sarı kırmızılı kulübün Başkanı Burak Elmas'a ve yapılan koreagrafi ile ilgili taraftarlara seslendi.

22.11.2021-10:04 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-10:15) Volkan Demirel, Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hakkında Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanda oynadığı Galatasaray derbisinde 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

GALATASARAY BAŞKANI BURAK ELMAS MAÇIN ARDINDAN İSYAN ETTİ

Fenerbahçe'nin 2-1 galip geldiği derbi karşılaşmasının ardından Galatasaray Başkanı Burak Elmas, düzenlediği basın toplantısında karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'in yapmış olduğu hataların maçın skoruna etki ettiğini söylemesi ve TFF'ye yüklenmesinin ardından eski Fenerbahçe kaptanı şimdilerde ise yayıncı kuruluşta spor yorumculuğu yapan Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu.

VOLKAN DEMİREL'DEN DERBİ YORUMU

Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz gün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Galatasaray taraftarları bir Kore dizisi için koreografi yapmışlar ama sahada bir Koreli olduğunu unutmuşlar. Kim Min-Jae, bugün en iyi oyunculardan biriydi. Ayrıca ben iki takım oyuncularını da kutluyorum. Çok iyi mücadele vardı. Sayın başkanı (Galatasaray Başkanı Burak Elmas) dinledik çok tepkili tabii ki ancak ben bugün hakemin çok da yanlış bir karar verdiğini, saha içerisinde de çok net bir durum olduğunu düşünmüyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal