Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'den Derbi Galibiyetinin Ardından Açıklamalar!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray deplasmanında aldıkları galibiyetin ardından maç sonunda açıklamalarda bulundu.

21.11.2021-23:17 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-23:17) Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'den Derbi Galibiyetinin Ardından Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray deplasmanında 1-0 geriye düştükleri karşılaşmada Fenerbahçe sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak haftalardır devam eden kötü gidişatına son verdi.

BAŞKAN VEKİLİ EROL BİLECİK'TEN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Galatasaray derbisinde alınan galibiyetin ardından Başkan Vekili Erol Bilecik, yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Galatasaray derbisinin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

HAK EDEREK ALDĞIMIZ BİR GALİBİYET OLDU!

Önemli ve büyük mücadelelerin zorlukları yüksek oluyor ama mutlulukları da büyük oluyor. Çok keyifli bir heyecanın içindeyiz. İçinde bulunduğumuz zorluklar vardı. Zor haftaları geride bıraktık. Tüm camia müthiş kenetlendi. Bu galibiyeti çok istedik. Teknik kadro ve oyuncularımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok isteyerek ve hak ederek aldığımız bir maç oldu.

KASIM AYINI HEP ZAFERLERİMİZLE HATIRLIYORUZ

Maçı 10 kişiyle tamamladık ama sahada 11 lider oyuncumuz vardı. İşi şansa bırakmadılar ve bu akşamı zaferle kapattık. Galatasaray ile yaptığımız derbilerde kasım ayını hep zaferlerimizle hatırlıyoruz. Çok isteyerek oynanan bir oyun vardı. Bu galibiyeti bütün Fenerbahçelilere armağan ettik. Tek konsantrasyonumuz şampiyonluk olmalı. Şampiyonluğa doğru gideceğiz. Bu hikayenin sonu güzel bitecek.

BUGÜN GERÇEK FENERBAHÇELİ OLDU

Mesut, bir dünya yıldızı. Müthiş bir Fenerbahçeli. Bugün Galatasaray'a gol atarak gerçek Fenerbahçeli oldu. Bundan sonra dilerim Mesut'tan müthiş katkılar görürüz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal