Michy Batshuayi Beşiktaş'a Söz Verdi!

Beşiktaş'ın Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi son zamanlarda sergilediği performansla eleştirilen isimlerden birisi haline gelmişti. Belçikalı forvetin milli aradan sonra yönetime söz verdiği öğrenildi.

12.11.2021-11:15 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-11:25) Michy Batshuayi Beşiktaş'a Söz Verdi!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın yeni Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi, transferiyle büyük ses getirmişti. Yıldız futbolcu ilk geldiği dönem siyah beyazlılarda sergilediği performansla büyük övgüler almıştı. Yıldız futbolcu Beşiktaş ile çıktığı ilk 4 karşılaşmada 3 golle lige çok hızlı bir giriş yapmıştı. Futbolcu sonrasından forma terlettiği 5 karşılaşmada sadece penatıdan 1 kez fileleri sarsmıştı. Belçikalı yıldız son olarak geçirdiği sakatlık nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ndeki Sporting maçıyla beraber ligde son karşılaşmada Trabzonspor'a karşı forma terletememişti. Deneyimli yıldız yaşadığı düşüşle ilgili yönetimle önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

MİCHY BATSHUAYİ YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜ

Belçikalı yıldız yönetimle gerçekleştirdiği toplantıda İngiltere Premier Lig'in ardından Türkiye'deki yeni sisteme uyum sağlama konusunda problem yaşadığını ifade etti. Belçikalı yıldız ile yapılan özel görüşmede Batshuayi'nin, "Karakter olarak duygusal yapım var. Yeni sistem, farklı lig ve ortama tam olarak adepte olamadım. Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Çok şey yapmak istiyorum olmayınca da gerçek kapasitemi yansıtamıyorum. Aradan sonra her maç üstüne koyarak devam edeceğim" ifadeleriyle içinde bulunduğu durumu yönetime belirttiği ifade ediliyor.

MİCHY BATSHUAYİ'NİN TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ.

Yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın Chelsea'den kadrosuna katmayı başardığı Belçikalı yıldız Michy Batshuayi'nin transferi büyük ses getirmişti. Futbolcu transferiyle gerek Beşiktaş takımını gerek Beşiktaşlı taraftarları çok heyecanlandırmıştı. Futbolcu attığı gollerle etkili başladığı Beşiktaş kariyerine son maçlarda gösterdiği maçlarla hayal kırıklığı yaşatmaya başladı. Futbolcunun son maçlarda sergilediği etkisiz performans yoğun eleştiriler almaya başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal