Bayern Münih'in Yıldızı Thomas Müller'in Manchester United'a Transferine Eşi Engel Olmuş!

Bayern Münih'in yıldızı Thomas Müller'in, 2014 yılında Manchester United'a gerçekleşmeyen transferinin arkasından eşi Lisa Müller'in çıktığı öğrenildi.

18.11.2021-16:57 - (Son Güncelleme: 18.11.2021-16:57) Bayern Münih'in Yıldızı Thomas Müller'in Manchester United'a Transferine Eşi Engel Olmuş!

Alman Bild gazetesinden çok ilginç bir transfer itirafı geldi. Gazetenin yaptığı açıklamaya göre 2014 yılında Hollandalı çalıştırıcı Louis van Gaal'in, Manchester Unted'ı çalıştırdığı zamanda , İngiliz ekibi Thomas Müller için, 100 milyon euro bonservis, futbolcuya da 20 milyon euro maaş ödemeye hazırdı fakat bu transferin önüne Alman yıldızın eşi Lisa Müller'in geçtiği öğrenildi.

THOMAS MÜLLER'İN TRANSFERİNE EŞİ SICAK BAKMADI

Thomas Müller'in o dönem Manchester Unied'a transfer olmasına Lisa Müller'in Almanya'daki işleri nedeniyle eşinin İngiltere'ye transferine ve başka bir ülkeye taşınma fikrine sıcak olmadığı aktarıldı.
Gazetede yer alan haberde, Louis van Gaal'in konuyla alakalı olarak, 'Thomas'ın, transfer görüşmelerini yapan asistanım Marcel Bout'u reddetmesinin nedeni buydu' açıklamasına yer verdi.
Thomas Müller ile 2099 -2011 arasında Bayern Münih'te görev alan Hollandalı çalıştırıcı Louis van Gaal, 2014-2016 yılları arasında ise Manchester United'ı çalıştırmıştı. Hollandalı teknik adam son olarak Hollanda Milli Takımı'nın başında bulunuyor. Teknik adam Hollanda'yı Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası'na götürme başarısı elde etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal