Beşiktaş-Giresunspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Giresunspor maçı için geri sayıma geçildi. Beşiktaş-Giresunspor maçı hangi gün oynanacak, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak ?

08.10.2021-12:36 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-13:44) Beşiktaş-Giresunspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

Beşiktaş ve Giresunspor arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta karşılaşması öncesinde, Beşiktaş'ta ise uzun süredir sakatlıkları bulunan isimlerin yaşanan Milli aranın ardından kadroya geri dönmesinin mutluluğu yaşanırken siyah beyazlılar ligde uzun bir zaman sonra tam kadroya yakın bir şekilde sahada olmanın mutluluğunu yaşarken Beşiktaş'ta özellikle Michy Batshuayi, Miralem Pjanic, Rachid Ghezzal gibi isimlerden oluşan hücüm hattı bu sezon rakiplerine zor anlar yaşatıyor. Ayrıca takım savunması açısından bu sezon oldukça iyi bir performans sergileyen Beşiktaş, savunma hattı ve kalecisi Ersin Destanoğlu'nun bu sezon gösterdiği performans ile birlikte dikkatleri üzerine çekmiş bulunuyor. Konuk ekip Giresunspor ise Spor Toto Süper Lig'e tam 44 sene sonra yükselmenin mutluluğunu yaşıyor. Bu sezona büyük bir galibiyet hasreti ile başlayan Giresunspor geçtiğimiz haftalarda Göztepe'ye karşı aldığı galibiyet ile birlikte ligdeki ilk galibiyetini almış ve özellikle bu karşılaşmadan sonra Spor Toto Süper Lig'de oldukça farklı bir görüntü çizerek daha organiza bir takım haline gelmişti.

BEŞİKTAŞ-GİRESUNSPOR KARŞILAŞMASI NE ZAMAN OYNANACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Giresunspor karşılaşması 27 Kasım Cumartesi günü oynanacak.

BEŞİKTAŞ-GİRESUNSPOR KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA OYNANACAK ?

Beşiktaş-Giresunspor karşılaşması 27 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak.

BEŞİKTAŞ-GİRESUNSPOR KARŞILAŞMASI HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Giresunspor karşılaşması Vodafone Park'ta oynanacak.

BEŞİKTAŞ-GİRESUNSPOR KARŞILAŞMASI HANGİ KANALDA YAYINLACAK ? 

Beşiktaş-Giresunspor karşılaşması beIN Sports HD 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ-GİRESUNSPOR KARŞILAŞMASININ HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Giresunspor karşılaşmasının hakemi Hüseyin Göçek olarak açıklandı.

BEŞİKTAŞ-GİRESUNSPOR KARŞILAŞMASININ MUHTEMEL İLK 11'LERİ

Beşiktaş : Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Javier Montero, Umut Meraş, Josef de Souza, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Michy Batshuayi.

Giresunspor : Okan Koçuk, Zeki Yavru, Perez, Diarra, Aziz Behich, Traore, Suleymanov, Flavio, Sankhare, Serginho, Diabate

BEŞİKTAŞ-GİRESUNSPOR ARASINDAKİ SON 10 KARŞILAŞMA

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir karşı karşıya gelen ekiplerden olan Beşiktaş ve Giresunspor arasındaki mücadeleler oldukça keyifli maçlara sahne oluyor. Oynanan son 10 karşılaşmanın 7'sinde sahadan galip ayrılan taraf Beşiktaş olurken, 3 karşılaşmada taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Giresunspor'un son oynanan 10 karşılaşmada Beşiktaş'a karşı galibiyet alamaması karşılaşma öncesi dikkat çeken detaylardan biri oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal