Beşiktaş'ın, Yıldız Futbolcusu Domagoj Vida'ya Önerdiği Teklif Belli Oldu!

Beşiktaş iç transfer için kollarını sıvadı. Siyah beyazlılar, ilk olarak savunmanın önemli futbolcu futbolcusu Domagoj Vida ile masaya oturdu. Futbolcu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

08.10.2021-10:06 - (Son Güncelleme: 08.10.2021-10:19) Beşiktaş'ın, Yıldız Futbolcusu Domagoj Vida'ya Önerdiği Teklif Belli Oldu!

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, iç transfer için kolları sıvadı. Siyah beyazlı yönetim kadrosundaki başarılı futbolcularla sözleşme yenilemek için çalışmalara başladı. Beşiktaş'ta kadrodaki yıldız futbolcuların takımda kalması için yoğun bir mesai harcanıyor. Bu anlamda Beşiktaş'ın kadrosundaki başarılı isimleri takımda tutmak için yoğun mesai harcadığı aktarıldı. Siyah beyazlılarda kadroda kalması istenilen futbolculardan birisinin de Hırvat stoper Domagoj Vida olduğu biliniyor. Beşiktaş futbolcunun transferi için pazarlıklara başladı.

BEŞİKTAŞ DOMAGOJ VİDA İÇİN KOLLARI SIVADI

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yoğun bir mesai harcayan Beşiktaş, iç transfer görüşmelerine de hız kesmeden başladı. Beşiktaş yönetimi savunmanın önemli futbolcularından Domagoj Vida ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Domagoj Vida, Beşiktaş ile yeniden anlaşmak için 3.4 milyon Euro olan maaşından 900 bin Euro feragat etmeye hazır fakat Başkan Çebi ve ekibi 2.5 milyon Euro'yu çok buluyor. Hırvat futbolcuya önerilen sözleşme ise iki sezonluk ve sezon başına 1.7 milyon euro garanti para. 32 yaşındaki futbolcunun menajeriyle de 2 milyon Euro'luk komisyon problemi henüz daha çözüme çözüme kavuşmuş değil.

BEŞİKTAŞ'TA DOMAGOJ VİDA İLE ANLAŞMADA PÜRÜZ ÇIKTI

Beşiktaş defans futbolcusu Hırvat yıldız Domagoj Vida'yı transfer etmek için yoğun bir çaba harcarken, beklemediği pürüzle de karşılaştı. Beşiktaş başkanı Çebi'nin ve ekibinin 2.5 milyon Euro'yu çok bulması ve Hırvat yıldız futbolcunun menajeriyle olan 2 milyon Euro'lık komisyon problemi henüz daha çözüme kavuşmadı. Futbolcuyla ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal