Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Hayatını Kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na Başsağlığı Mesajı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski yönetici Şafak Mahmutyazıoğlu'na başsağlığı diledi.

27.01.2022-13:20 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-13:31)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz gün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Beşiktaşlı yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının ardından başsağlığı diledi.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN BAŞSAĞLIĞI

Lige verilen arada kamp yapmak için Antalya'da bulunan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na başsağlığı dileklerini iletti.


Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Sayın Şafak kardeşimizin ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Annesine, babasına, çocuklarına eşlerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Beşiktaş'a hizmet etti. Camia olarak yaptıklarıyla ilgili kendisini minnetle anacağız. Talihsiz bir olay yaşanmış, neden olduğu bilinmiyor. Çok üzüldüm. Kendisiyle 2-3 yıl çalışma arkadaşlığım oldu, rahmet diliyorum. Hayat devam ediyor, takımı burada... Sevdiği renkler, Beşiktaş... Biz de camia mutlu olsun diye uğraşıyoruz. O da Beşiktaş'ın başarılı olmasını isterdi. Nur içinde yatsın... ' ifadelerini kullanarak başsağlığı diledi. ' ifadelerini kullanarak başsağlığı diledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal