Behzat Ç. yeniden mi başlıyor? Behzat Ç. yeni sezon nerede yayınlanacak? Behzat Ç. 5. sezon için sevindiren haber

Bir döneme damgasını vuran Behzat Ç.dizisi en son 4.sezon ile izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni sezon onayı adlığı iddia edilirken birçok kişi beşinci sezonun olup olmayacağını araştırmaya başladı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

11.06.2022-00:43 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-00:43) Behzat Ç. yeniden mi başlıyor? Behzat Ç. yeni sezon nerede yayınlanacak? Behzat Ç. 5. sezon için sevindiren haber

Behzat Ç ‘Bir Ankara Polisiyesi’ ismi ile çıkış yapan dizi 2010-2019 yılları arasında en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı. Kitaptan uyarlama olan dizi ilk üç sezonu ile Star TV’de yer alırken dizinin dördüncü sezonu Blu TV dijital platformunda yer aldı. 4.sezonu 105 bölümden oluşan dizinin bitmesi ile izleyiciler yeni sezonun olup olmayacağını araştırmaya başladı. Dizinin yeni sezon ile ekrana geleceği iddiaları dizinin sevenlerini oldukça mutlu etti. Peki, Behzat Ç.yeni sezonu olacak mı? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

 Behzat Ç. dizisi 5. yeni sezon var mı?

19 Eylül 2010’de ilk bölümü yayınlanan Behzat Ç.dizisinin ilk üç sezonu Star TV’de ekrana geldi. Dizi 17 Mayıs 2013’de final yapma kararı aldı. Uzun bir aradan sonra dizinin 4.sezon çekimleri onay alırken yeni sezon 25 Temmuz 2019’de Blu TV’de yayınlandı. Toplamda 4.sezondan oluşan dizinin 9 bölümü yayınlanırken 5.sezonun olup olmayacağı da merak ediliyordu. Behzat Ç.severlerini mutlu edecek bir açıklama yaptı. Dizi yeni sezonu ile ekranlarda yer alacak. 4.sezon oyuncuları, Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç.), Canan Ergüder (Esra Bulut), Fatih Artman (Harun Sinanoğlu), İnanç Konukçu (Sabri Özay/ Hayalet), Berkan Şal (ismet Arif Karasu/Akbaba), Seda Bakan (Eda Akkaya), Berke Üzrek (Cevdet), Eray Eserol (Tahsin Yılmaz), Hakan Hatipoğlu (Selim), Engin Öztürk (Emre), Ahmet Uğurlu (Aziz), Mine Tugay (Suna), Ege Aydan (Şevket Ç.), Ayça Eren (Şule), Sezin Akbaşoğulları (Eylül), Güven Kıraç (Memduh Başgan) ve Nejat İşler (Ercüment Çözer)oldu.

Behzat Ç 5. Sezon

Behzat Ç. 5. sezon nerede ekrana gelecek?

Dizinin yeni sezon bilgisi açıklanırken hangi kanalda yayınlanacağı konusu da oldukça merak edildi. Dizi yeni sezonda Blu TV ekranlarında yer alacak. Dizi hakkında yapılan bir açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“İlk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar akşamı Star TV’de yayımlanan, kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal ile birlikte son sezonu Blu Tv’de yer alan Behzat Ç tekrar ekranlara dönüyor!

Yapımın yine Blu TV platformunda yer alacağı ve çekimlerinin bu yaz başlayacağı öğrenildi. Erdal Beşikçioğlu’nun ise kaldığı yerden dizi de devam edecek.

Behzat Ç yeni sezonuyla çok yakında Blu Tv’de!’’

Erdal Beşikçioğlu cevapladı

Ekranların sevilen dizisi olan Behzat Ç’nin birçok seveni yer alırken gelişmelerde yakından takip edilir. Geçen aylarda ‘’Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’’adlı programa konuk olan Erdal Beşikçioğlu, dizinin yeni sezonu hakkında sorulan sorulara şu yanıtı verdi:

‘’Doğaya karşı isyan etmek istemiyorum, Behzat Ç’yi çektiğimzide 35-40 yaşlarında cevval bir delikanlıydık şimdi, Şimdi 50’nin üstünde bir adam haline geldik. Yine cevvaliz de... Hani bira delikanlı tarafımız... Orası da tartışılmaz da. O bir ekip işiydi. O ekibin o anını yakalamak çok zordu. Dönem içinde çok uygun bir işti. Her zaman olacak işler değil. Tekrar tekrar seyretmek yadetmek daha mı iyi acaba? Bilemiyorum ben de ikilimler arasındayım. Çok sevdiğim bir karekter. Ercan ve Emrah’ın yazdığı kalemleri de çok beğeniyorum. Bilmiyorum yani; paralı bir kanalda oynaması bana biraz ters geliyor açıkçası Behzat Ç’nin. Mevzu o’’

Bu açılama üzerine Işık’ın diziyi yeniden ekranda görebileceğini ifade edince, Erdal Beşikçioğlu kısmet yanıtı ile karşılık vermesi izleyicilerde bir umut oldu.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal