Bebek'teki cinsel ilişkiye giren kişi mahkum mu, cezaevinden izinli mi çıktı?

İstanbul Bebek'te yaşanan cinsel ilişki olayının etkileri hala devam ederken tutuklanan Ö.K'nın mahkum olduğu ve cezaevinden izinli olarak çıktığı haberleri gündeme geldi. Ö.K hakkında birden fazla suç dosyalarının olduğu bilinirken kişinin mahkum olup olmadığına dair araştırmalar başladı.

01.06.2022-11:37 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-11:37) Bebek'teki cinsel ilişkiye giren kişi mahkum mu, cezaevinden izinli mi çıktı?

Bebek sahilinde çirkin görüntülere neden olan iki kişi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma dosyası açıldı. C.M.T ve Ö.K gözaltına alınarak mahkemeye sevkleri istendi. Bebek sahilde cinsel ilişkiye giren kişiler mahkum mu, cezaevinden izinli mi çıktılar? İşte detaylar...

Bebek'te cinsel ilişkiye giren mahkum mu?

Cinsel saldırı ve hayasızca hareketler suçundan tutuklanan Ö.K'nın daha önceden mahkum olduğu iddiaları gündeme geldi. Diğer kişi C.M.T ise sağlık sorunlarının belli olmasıyla tedavi görmesi adına Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Bebek sahilindekiler mahkum mu?

''Serbest bırakılmamı talep ediyorum''

Bebek sahilde yaşanan olay birçok kişiyi ayağa kaldırdı. Şüpheli Ö.K'nın verdiği ifade ise duyanları şaşkınlığa uğrattı. Olay anında tiner kullandığını ve kafasının yerinde olmadığı söylerken gelen kadının ise hasta olduğunu bilmediğini açıkladı. Mahkum olduğunu ve izinli olarak cezaevinden çıktığını belirten şüpheli tedavi olmak istediğini ve tutuksuz yargılanmasını talep etti.

Bebek sahil olayı nedir?

Sosyal medya üzerinden gündeme gelen görüntüler emniyet harekete geçirdi. Bebek sahilde etraftaki insanların varlığını düşünmeden cinsel ilişkiye giren iki kişinin görüntüleri kısa zamanda yayıldı. Olay üzerine ekipler şüphelileri alırken erkek cezaevine ve kadın ise akıl hastanesine götürüldü. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal