Bebek'te yaşanan skandala bir yenisi Ümraniye'den eklendi! Ümraniye metrosundan gelen video inifal yarattı

İstanbul'daki Bebek sahilinde bir çiftin cinsel ilişki skandalının aynısı Ümraniye'de de yaşandı. Ümraniye Altınşehir metrosunda çekilen bir video infial yaratırken sosyal medyada tepkiler çok büyüktü.

02.06.2022-10:30 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-10:30) Bebek'te yaşanan skandala bir yenisi Ümraniye'den eklendi! Ümraniye metrosundan gelen video inifal yarattı

Geçtiğimiz gün İstanbul Bebek sahiline bir çiftin ulu orta herkesin içinde cinsel ilişkiye girmesi vatandaşlar tarafından görüntülenmişti. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler tüm Türkiye'de tepki toplamıştı.

Bebek'te yaşanan bu skandalı konuşan Türkiye, şimdi de Ümraniye'den gelen benzer görüntüyle karşı karşıya kaldı. Ümraniye Altınşehir metrosunda bir çiftin halka açık yerde cinsel ilişkiye girmesi diğer vatandaşlar tarafından görüntülendi. Video, kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Ümraniye Aştınşehir metro videosu

Ümraniye metrosundan gelen video inifal yarattı

İstanbul'un Ümraniye ilçesindeki Altınşehir metrosunda bir çiftin duvar siper alarak cinsel ilişkiye girdiği görüntüler, üst taraftaki köprüden geçen bir vatandaş tarafından görüntülendi. Kendilerini kimsenin görmediğini zanneden çiftin, halka açık yerde ulu orta girdiği cinsel ilişkin anlarını bir anda tüm Türkiye izledi.

Ümraniye'deki skandal sosyal medyada infilal yaratırken kullanıcılar söz konusu olaya büyük tepki gösterdi. Bir vatandaşın çektiği ve çiftin aleni bir şekilde görüldüğü cinsel ilişki videosu sosyal medyada trend oldu.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal