Bayern Münih Gözünü Fenerbahçeli Genç Yeteneğe Dikti!

Geleceğe yatırım için transfer planlarını sürdüren Bayern Münih, 16 yaşındaki İsveçli forvet Emil Roback ve Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz'ı renklerine katmaya ısrar ediyor.

21.03.2020-11:40 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-11:34) Bayern Münih Gözünü Fenerbahçeli Genç Yeteneğe Dikti!

Alman medyası gelecek nesillere yatırım için transfer hareketlerini sürdüren Bayern Münih'in ana önceliğinde iki futbolcunun olduğunu belirtti.

Bayern Münih, 16 yaşında Hammarby takımında forma giyen İsveçli forvet Emil Roback ile Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki genç yeteneği Ömer Faruk Beyaz hakkında çalışmalarını hızlandırmış durumda.

Haberde Ömer Faruk Beyaz için Arsenal, Inter, Real Madrid, Barcelona, Manchester United ve Manchester City'nin de istekli olduğu vurgulanırken genç futbolcu geçenlerde yaptığı konuşmada, "Transfer gündemimde yok. En büyük isteğim Fenerbahçe’ye hizmet etmek. Başka bir şey düşünmüyorum" şeklinde ifade etmişti.

Almanya'nın Merkur.de haber sitesinde ise 'Türk Messi' olarak belirtilen Ömer Faruk Beyaz için "Barcelona'nın mücevheri Ansu Fati'den daha potansiyelli" denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal