Batuhan Karadeniz Fırtına Gibi Esiyor!

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hekimoğlu Trabzon'un formasını terleten Batuhan Karadeniz, 24 maçta ağlara gönderdiği 18 golün yanında 3'de asist yaparak tüm dikkatleri tekrardan üstüne çekti. Küllerinden doğan golcü oyuncu Süper Lig ekiplerinin radarına bir kez daha girmeyi başardı.

25.02.2021-18:40 - (Son Güncelleme: 25.02.2021-18:40) Batuhan Karadeniz Fırtına Gibi Esiyor!

Spor Toto Süper Lig'de devre arasında ismi Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüplerle alınan bir zamanların sorunlu golcüsü Batuhan Karadeniz, sezon başında transfer olduğu Hekimoğlu Trabzonspor'da kendini tekrardan ispatladı. 

Bu sezon son olarak Şanlıurfaspor karşılaşmasında 3 gol atarak hat-trick yapan Batuhan sezon başından beri 2. hat - trcikine ulaşmış oldu. İlk hat-trcikini Ziraat Türkiye Kupası'nda Kaysersipor'a karşı oynanan karşılaşmada yapan Batuhan 18 gole ulaşarak takımını bir üst lige doğru taşımaya devam ediyor.

Transfer döneminde adının Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılmasının ardından geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile ilgili söylentiler hakkında konuşan Batuhan Karadeniz ;

' Büyük takımların transferim için girişimleri oldu fakat işler bazen istediğiniz gibi olmuyor. Devre arasında Beşiktaş'tan transfer teklifi gelmedi. Sergen Yalçın ile ilgili de yorum yapmam gerekirse puan tablosu zaten her şeyi özetliyor. Beşiktaş'ın başarısının mimarı Sergen Hoca'dır. Beşiktaş'ta mükemmel bir performans sergiliyor. Onunla tekrar çalışmak isterim. Sergen Hoca ile Sivasspor'da çalıştım, o dönem tekrardan A Milli Takımı yakalamıştım. Futbolcuya özgüven verir. Sezon başında kimse Beşiktaş'ın bu kadar iyi olacağını söyleyemezdi. ' ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal