Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Başbakan Binali Yıldırım'dan Muharrem İnce Yorumu

Başbakan Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 24 Haziran'da yapılacak seçimde cumhurbaşkanı adaylığı için başvuruda bulunmak üzere YSK geldi. Başvurunun hemen sonrasında Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu.

04.05.2018-11:43 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-11:35) Başbakan Binali Yıldırım'dan Muharrem İnce Yorumu

Başbakan Yıldırım ve Bahçeli'nin Yüksek Seçim Kuruluna gelişinden hemen önce, bina önünde geniş güvenlik önlemi alındı. Mithatpaşa Caddesi trafiğe tamamen kapatılırken çok sayıda partili destek vermek üzere bina önünde toplandı.

Yüksek Seçim Kuruluna önce Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ardından da Başbakan Binali Yıldırım geldi. Yıldırım ve Bahçeli'yi, Yüksek Seçim Kuruluna gelişlerinde, Seçim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Murat Özeren, Özel Kalem Müdürü Halit Filiz, AK Parti'nin YSK temsilcisi Recep Özel, Milliyeti Hareket Partisi YSK temsilcisi Türker Ercan kapıda, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven de bina içinde karşıladı.

Başbakan Yıldırım'dan açıklama:

Sn Devlet Bahçeli ile başvuru yaptık. Tarihi bir gün yaşıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden aday göstermek üzere grup kararı aldık. Benzer fikirleri olan partilerin beraber hareket etmesine imkan sağlıyor yeni sistem. Bu ittifakın gerisinde Yenikapı Ruhu vardır. Biz, birbirine kaybettirmenin değil, topyakün Türkiye'nin kazanmasını esas alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın ortak adayı. Yapılacak seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

"MUHARREM İNCE" SORUSUNA YANIT"

Muharrem İnce'nin adaylığı ile ilgili soruyu yanıtlayan Binali Yıldırım, "Hayırlı uğurlu olsun. Tabii ki adaylar olacak. Bütün adaylar kendi hedeflerini anlatacaklar. Ülke için millet için en doğru kararı verecektir. 24 Haziran'da söz de karar da milletin olacaktır." Şeklinde konuştu

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;