Başakşehir Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Başakşehir GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’in 36. haftasında günün kapanış maçında Başakşehir ile Galatasaray karşılaşacak. Bu maçın sonuçlanmasıyla beraber yayınlanacak özet görüntülerini izlemek isteyenler internete yönelerek Başakşehir Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Başakşehir GS youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor. Maçın özeti için yapılması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

07.05.2022-20:25 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-17:37) Başakşehir Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Başakşehir GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında ligde 4. sırada yer alan Başakşehir ile 13. sırada yer alan Galatasaray galibiyet için karşı karşıya geldi. Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birisini geçiren ve geçen hafta aldığı 3-2’lik Sivasspor mağlubiyetiyle tamamen hedefsiz kalan Galatasaray taraftarını teselli etmek için Başakşehir’i deplasmanda umduğunu bulamadı. Son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yeniden form tutan Başakşehir ise yerini korumak adına Galatasaray karşısında galibiyeti kaçırdı.

Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlandı?

Spor Toto Süper Lig’in 36. hafta karşılaşması olan Başakşehir Galatasaray maçı 7 Mayıs 2022 Cumartesi saat 19.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynandı. Bu zorlu karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlandı.

Başakşehir Galatasaray maçını hangi hakem yönetti?

Medipol Başakşehir - Galatasaray karşılaşmasının hakemi Fırat Aydınus oldu. Aydınus’un yardımcıları Erdem Bayık ve Özgür Ertem görev yaptı. VAR hakemi koltuğunda ise Tugay Kaan Numanoğlu oturdu.


Galatasaray etkisiz oyunuyla tepki topladı

Domenec Torrent'in öğrencileri Medipol Başakşehir deplasmanında oynadıkları oyunla büyük tepki topladı. Galatasaray sahada etkisiz oyunuyla dikkatleri çekti.

Medipol Başakşehir galibiyeti kaçırdı

Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren etkili bir oyun ortaya koyan Emre Belözoğlu'nun öğrencileri zorlu sınavlarından galibiyet çıkaramadı. Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'yı yakaladığı fırsatlarda geçemeyen turuncu lacivertliler galibiyeti elinden kaçırdı.

Başakşehir Galatasaray 11'ler:

Başakşehir : Volkan, Caicara, Duarte, Epureanu, Lima, Mahmut, Tolga, Deniz Türüç, Berkay, Trezeguet, Gulbrandsen.

Galatasaray : Muslera, Boey, Alpaslan, Nelsson, van Aanholt, Pulgar, Taylan, Berkan, Babel, Kerem, Mohamed.

Başakşehir Galatasaray maç özeti için maçın bitiş düdüğüyle birlikte Bein Sports’un internet sitesine giriş yapabilirsiniz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal