Barcelona, Chelsea'yi saf dışı ederek Kounde'yi transfer etti

Premier Lig ve La Liga ligi devleri uzun süredir Kounde için rekabet halindeydi. Bu transfer yarışında yüzü gülen taraf İspanyol devi Barcelona oldu.

28.07.2022-10:01 - (Son Güncelleme: 28.07.2022-10:01) Barcelona, Chelsea'yi saf dışı ederek Kounde'yi transfer etti

GOAL'ün yaptığı habere göre; Barcelona, Jules Kounde için kulübü Sevilla'ya 50 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaşma sağladı.

4 yıllık imza

Chelsea'nin de hedefinde olan Fransız oyuncu, Barcelona ile 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı. Katalan ekibinin teknik direktörü Xavi, Chelsea'den Andreas Christensen'i de bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.


Barcelona genç oyuncu için ne kadar ödeyecek?

Sevilla ile 50 milyon euro bonservis ve 5 ila 10 milyon euro arasında bonuslar ile birlikte renklerine bağladı. Fakat söz konusu olan bonservis ücretinin 8 milyon eurosu Fransız oyuncunun eski kulübü olan Bordeaux'a gidecek.

Barcelona, Chelsea'yi bırakmıyor

Christensen'i Primier Lig ekibinden alan Barcelona, Cesar Azpilicueta ve Marcos Alonso'yu da kadrosuna katmak istiyor. Alınan bilgilere göre ise Chelsea teknik direktörü olan Tuchel'in Azpilicueta'yı bırakmak istemiyor. Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Tuchel şu sözleri söyledi. 'Azpi'nin isteğini yerine getirmek istediğimden emin değilim. Bizim ne istediğimiz de önemli.' 'Ben sadece onun taleplerini karşılamakla yükümlü değilim. Chelsea için en iyisini yapmak zorundayım. Hoşuna gitmese de bunu anlayışla karşılıyor.' dedi. 

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal