Balık Burcunun Tüm Özellikleri

Karakter olarak bakıldığında çok çeşitlidirler. Birçok karaktere bürünebilirler. Bir an da sağı düşünürken solu düşünebilirler. Zekidirler, okul birincilikleri, sınav birincilikleri balık burcundan çıkar.

27.07.2020-15:33 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-15:30) Balık Burcunun Tüm Özellikleri

Balık burcu, 20 Şubat 20 Mart tarihleri arasında doğmuşlardır. Balık burcunun tüm özellikleri nedir diye sorulduğunda hiç kuşkusuz ilk söylenecek şey;

  • Duygusal olmaları,
  • Anlayışlı olmaları,
  • Titiz olmaları,
  • Yemek yapma konusunda becerileri sayılabilir.

Balık burçları aşırı duygusaldırlar, aniden ağlayabilir, duygu seline kapılabilirler. Hiç tanımadığı kişiler için bile ağlayabilirler. Duygusal bir film izlediklerinde kendilerini tutamayacak kadar ağlayabilirler.

Balık Burcunun Genel Özellikleri

Karakter olarak bakıldığında çok çeşitlidirler. Birçok karaktere bürünebilirler. Bir an da sağı düşünürken solu düşünebilirler. Zekidirler, okul birincilikleri, sınav birincilikleri balık burcundan çıkar. Çift karakterli özellikleri ile ikizler burcunu aratmayacak yapıları da vardır. Balık burcu için en romantik burçtur denilebilir. Romantikliği, duygusallığı ve ilişkilerinde romantik sürprizler yapmayı severler. Hümanist yapıları vardır. Hümanistlik, bir hayat felsefesidir, insan ırkının en üst ırk olduğunu kabul eder, insan sevgisini benimsemiş kişilerdir.

Balık burcunun evlilik hayatı

Kişi Balık burcu bir erkekle evliyse, çok şanslı sayılır. Özellikle balık burcu erkeği yemek yapmayı ve evinde yemek yemeyi severler. Marifetli ve el becerileri yüksektir. Romantik sürprizler, evini temizleme, evi güzelleştirme tam da onlara göredir. Evcimen erkeklerdir. Evde vakit geçirmeye bayılırlar. Balık insanını anlamak zordur. Geçmişini çok çabuk silebilir, unutabilir balıklar. Bir balığa istediğinizi yaptırmanız zordur, onların kendi bildikleri vardır ve sadece onun doğru olduklarını düşünürler. Her zaman farklılık ararlar, farklı sularda yüzmeyi severler. Kırıldığında kolay toparlanamazlar bu yüzden, balık burcu insanına bir söz söylerken çok dikkat etmek gerekebilir. Sizde hoşuna gitmediği bir özellik görürse balık burçları yönünü çok kolay değiştirebilir, özgürlükçü değildir fakat başka dünyanın insanı olduklarını düşünürler. Kendilerine yüzmek ve var olmak için başka deniz ararlar.

Balık burcu erkekleri yakışıklıdır, dış görünümüne saatlerini ayırabilirler, balık kadınları da aynı şekilde dış görünüş renkli severler. Sarılar, turuncular onların yaşam rengidir. Çapkındırlar, balık erkeği kadına göre daha çok çapkındır. Balık kadını gizemli olmayı ve çapkınlığını pek belli etmezler. Bakışları ile etkilemeyi severler. Balık burçları en çok şiir seven burçtur, size şiir okuyarak büyüleyebilirler. Balık burcu için ne istediklerini bilmeyen burçtur diyenlerde vardır. Fakat balık burçları hep bir arayış içinde oldukları için aslında onlar, kendileri için doğruyu aramayı seçerler.

Sanatçıdırlar, görselci yapıları vardır, ressamlık, fotoğrafçılık, reklamcılık, sinema dünyası onların ilgi alanlarıdır. Biraz da dedikoducu yapıları görülmektedirler. Balık erkeği çok konuşkandır. Konuşarak her işi halletmeyi severler fakat balık kadını fazla konuşmazlar. Sanatçı olanların çoğunluğu balık burcu olduğu bilinir. Balık kadınları hafızaları iyidir, balıklar sadece geçmişini unutmak isterler. Balık kadını ayna ile içli dışlıdır. Ayna karşısında saatlerce süslenebilirler. Çocukları çok fazla sevmezler, çocuklarını başkaları büyütsün isterler. İltifat etmekten hoşlanırlar. Ailesine düşkündürler, anne babası konusunda hassastırlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal