Balık burcunun enerji taşı hangisidir? Balık burcuna iyi gelen taşlar nelerdir? Negatif enerjiyi yok eden ametist taşı özellikleri

Balık burcunun enerjisini yükseltip onu iyi hissettirmeye yarayan doğal taşı haberimizde ayrıntılı bir şekilde aktardık. İşte balık burcunun bilinmeyenleri ve balık burcunu canlandıran enerji taşının özellikleri...

27.07.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-13:59) Balık burcunun enerji taşı hangisidir? Balık burcuna iyi gelen taşlar nelerdir? Negatif enerjiyi yok eden ametist taşı özellikleri

Balık burçlarının bilinmeyenleri çoğu kişi tarafından merak duygusu oluşturmaktadır. Alçakgönüllülükleri ile dikkat çeken balık burçları aynı zamanda oldukça duygusaldırlar. Kırılgan bir yapıya sahiplerdir. Hassas ve sempatik davranışlar sergilerler.  Vicdani duyguları çok gelişmiştir. Bunun yanında sanata ve sanat eserlerine ilgi duyarlar. Yardımseverlikleri ile sürekli olarak fayda sağlarlar. Bunun yanında, yaşadığı olaylardan çok çabuk etkilenebilirler. Oldukça romantiklerdir. Aynı zamanda bilgedirler. Yaratıcı ve rahatlatıcı rolleri vardır. Her zaman koşulsuz şartsız aşkın peşindedirler. Sezgileri oldukça gelişmiştir.

Balık burcu kadını, güzel ve çekicidir. Makyaj yapmayı sever. Alıngan ve hassas bir yapısı vardır, kendini akışa bırakır. Balık burcu erkeği ise hassas bir yapıya sahiptir. Kafasından ne geçtiği anlaşılmaz. Son derece romantik erkeklerdir.

Balık burcu hangi taşı takmalı?

Balık burcu ne kadar hassas ve duyarlı olsa da onun da insanı canından bezdirecek bazı yönleri var elbette. Mesela, balık burcu bir şeylere fazlaca bağımlı olabilir. Gerçeklikten kopuk, kendi dünyasına kendini kapatmış gibidir. Yer yer sulu göz, yer yer mağdur ve çoğu zaman da tutarsızdır. Duygu durumları birbirine karışmış haldedir. Sürekli bir melankoli eğilimi ve depresyon havası taşır balık burçları. Yani, yine ne etse kendinedir.

Balık burcunun en iyi anlaştığı burç hangisi?

Balık burcunun en iyi anlaştığı burçlar yengeç, akrep ve oğlaktır. Yengeç ve balık, birlikte duygusallığın dibine vurabilir. Oğlak ve balık ise, birbirlerinin eksiklerini tamamlar. Balık ve akrep ise tutkuludur. Balık burcunun anlaşamadığı burçlar ise; terazi, yay ve ikizlerdir.

Balık burcunun taşı ametist ne işe yarar?

Balık burcunun taşı: Ametisttir. Ametist taşı, canlandırıcı bir etkiye sahiptir. Aynı zamanda kuvars grubunun en yaygın kullanılan taşlarından biridir. Kristal yapıdadır. Etrafındaki negatif enerjiyi toplar. Temsil ettiği şey gelişmedir.

Balık burcuna iyi gelen taşlar


Ametist taşı, balık burcuna mutluluk ve enerji getirir. Aynı zamanda balık burcu için duygusal platformda bir tamamlayıcıdır.

Balık burcunun taşı olan ametist dışında, balık burcuna faydalı olduğu düşünülen diğer taşlar, akuamarin, turkuaz, kan taşı, inci, firuze, turmalin, florit, ay taşı, mavi safir, mercan, ametrin ve yıldız taşıdır.

Bu taşların faydası balık burcunun eksikliğini çektiği konuları tamamlıyor olmasıdır. Kan Taşı, balık burcunun kuruntularını azaltır. Aynı zamanda melankoli eğilimli olan balık burçlarının enerjisini yüksek tutarak, depresyon tehlikesini bertaraf edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal