Balık Burcunun Özellikleri Kadın

Balık, romantik, vicdanlı, hayalperest ve alıngan bir burçtur. O daima kendi aleminde yaşar, kendi sularında yüzer. Çok duygusaldır. Birçok konuyu büyütmek ve kimi zaman da çıkmaza sürüklemek gibi bir özellikleri vardır. En basit durumları bile karmaşıklaştırabilirler.

27.07.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-14:31) Balık Burcunun Özellikleri Kadın

Balık burcunun özellikleri kadın üstünden bakıldığında, aynı alınganlığın onlarda da baş gösterdiğini fark ederiz. İlgisizlik onları üzer. Çok romantiktirler. Olur olmaz meselelerde gözleri dolar.

Balık Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Balık burcu, çok vicdanlı ve yardımseverdir. Birinin başı sıkıştığı an, tanısın tanımasın, onun için yapabileceği bir şey varsa harekete geçer. Yaratıcı bir kişiliği vardır. En ideal fikirler kendisinden çıkar; çünkü, hayalleri çok gelişmiştir. Fakat, bu burcun insanları bazen çok kötümser davranabilirler. Kendilerine acıma semptomları baş gösterdiğinde, birçoğu içki masalarında mezelerle ağlar, olayları arabeske bağlar. Zaten, gerçekçi olmayan bu burç, gerçeklerden daha da uzaklaşır.

Balık Burcu Kadınının Genel Özellikleri Nelerdir?

Balık burcunun özellikleri kadın kesiminden ele alındığında, oldukça olgun, bilgili insanlarla karşılaşılabileceği belirtilebilir. Balık kadını güvenli aşkı arar. Tutkuludur. Sevdiği insan karşısında belirdiği, onun ayaklarını yerden kestiği vakit, tası tarağı toplayıp onun yanına kaçar. İleri görüşlü değildir. Genelde, ani ve duygusal kararlar verir. Bu sebeple, yanlış anlaşıldığı, üzüldüğü ve kullanıldığı çok olur.

Balık burcu kadını çocuk misali heyecanlarıyla yaşadığı için, birinin ona reel dünyayı anlatması gerekir. Bu anlamda, daha çok gerçekçi, katı kuralları olan adamlar ona bir düzen sağlayabilir. Yoksa, Balık kadınının dağılması an meselesidir. Akılları hemen geçmişe kayar. Saatlerce anılarını, düşlerini düşünürler. Bu da, gerçek hayatın sahteliği ve rolleri düzeyinde onu fazlasıyla yaralar. Kimsenin kötülüğünü istemese de, gelip ona çatan da çok olur.

Balık burcu kadını kendisini çok yıpratır. Sevdiklerimi ve insanları üzmeyeyim diye düşüne düşüne, içi içini kemirir. Bu yüzden, ilişkilerinde dikkatli davranmaya çalışır. Peşinen kimseye güvenmez. Geçmişte defalarca kırılmıştır.

Balık kadını, sadık bir tutku arar. Fakat, onu ararken de birileriyle tanışmaktan geri kalmaz. Meraklı bir yönü vardır. Gizemli gördüğü şeylerin peşinden koşarken, kendini heba eder.

Balık Burcu Kadınıyla Anlaşmanın  Yolları Nelerdir?

Balık burcunun özellikleri kadın düzleminde düşünürsek, genellikle duygularla temellenir. Bu burcun mensupları bin bir ruh hali içine dalıp çıkarlar. Hassas hissedebilirler. Ağlamaklı hissedebilirler. Öfkeli hissedebilirler. Neşeli hissedebilirler. Saçma hissedebilirler. Hüzünlü hissedebilirler. Durmaksızın his skalaları çalışır. Bir gün iyi görünüyorlarsa, ertesi gün moralleri çöküverir. Bundan ötürü, genellikle tek eşli ilişkilerin insanıdır. Her ne kadar, Balık erkekleri çapkın olsalar da, kadınları o denli çapkın değillerdir. Tabii ki, erkeklerle buluşup, seks yapabilirler. Ama, onu etkileyecek, kişiliği oturmuş, saygılı ve onu olduğu gibi kabul eden birine tutulmaları mümkündür.

Balık burcunun özellikleri kadın için düşünülürse, evlilik takıntıları olduğu görülecektir. Ömürleri ‘Bağ Doğru’yu aramakla; çoğu zaman da, ilişkiler hususunda kendilerine yalan söylemekle geçer. Bu yüzden, bu burcun kadınlarının sinir sistemleri çabuk yıpranabilir.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal