Baldızına Laf Attı Diye Tartıştığı Şahıslar Boğazını Kesti

Kuşadası'nda 2 şahıs, baldızına laf attıkları için kendilerini ikaz eden Fırat Kölemen'i boğazından bıçakladı. Fırat Kölemen'in baldızının da bacağından yaralayarak kaçtı.

16.11.2020-14:09 - (Son Güncelleme: 16.11.2020-14:03) Baldızına Laf Attı Diye Tartıştığı Şahıslar Boğazını Kesti
Aydın Kuşadası'nda Fırat Kölemen (35) yanındaki baldızına laf attıkları için tartışmaya girdiği 2 tarafından bıçakla boğazı kesilip canice yaşamına son verildi. Korkunç cinayette kendisine laf atılan Vade Bacak da bacağından yaralandı.

İKİ ÇOCUK BABASIZ KALDI

Kan donduran olay, Kuşadası İlçesi Ege Mahallesi Saklıkent Sitesi önünde gerçekleşti. Fırat Kölemen, çalıştığı restorandan izin alıp iş yerinden çıktı. Bir müddet sonra baldızı Vade Bacak ile Ege Mahallesi Saklıkent Sitesi önünde bir araya gelen Kölemen, bu esnada yanlarına gelen Adem Akbalık ile Batuhan Dinler ve Bacak'a laf atmalarının ardından tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından Batuhan Dinler, yanında taşıdığı bıçağı Fırat Kölemen'in boğazına batırdı. Sonrasında da Vade Bacak'ı bacağına bıçağı sapladı. Fırat Kölemen alındığı Kuşadası Devlet Hastanesi'nde doktorların bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Fırat Kölemen'in, evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.

YAKALANDILAR

Cinayetin ardından kaçan Adem Akbalık ile Batuhan Dinler Kuşadası Asayiş Büro Amirliği görevlilerinde Pilav Dağı eteklerinde ormanlık bölgede bulundu.

Cinayetle alakalı emniyet güçlerinin soruşturması devam ediyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal