Bakanlıktan Marmaray ve Başkentray Açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Marmaray ve Başkentray açıklaması geldi. Açıklamada seferlerin yarım saat aralıklarla yapılacağı belirtildi.

11.04.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-14:25) Bakanlıktan Marmaray ve Başkentray Açıklaması

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. 1 aylık süreçte yaklaşık olarak 50 bin insanın etkilendiği salgınla mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan etti. Hafta sonunu kapsayan yasak için bazı iş yerleri ve kurumlar için istisnalar uygulanırken, ulaşım sorunu akıllara geldi.

Konuyla ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, "İçişleri Bakanlığının 10 Nisan 2020 tarihli sokağa çıkma yasağı talimatları doğrultusunda, yasak kapsamı haricinde olan görevli ve vatandaşlarımızın ev, iş yeri ve görev yerleri arasında ulaşımlarının sağlanması amacıyla İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray yarım saat sefer aralıklarıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca PTT ve PTT Kargo da bu kapsamda hizmetlerine devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal