Bahar Candan'a kim neden şantaj yapıyor? Otel odasındaki +18 Fotoğrafları ile Bahar Candan'a şantaj şoku

Zaman zaman magazin dünyasının gündemini meşgul eden Bahar Candan’a şantaj şoku geldi. Ünlü isminde otel odasındaki +18 fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü. Peki Bahar Candan'a kim neden şantaj yapıyor? İşte konu hakkında merak edilenler...

19.03.2022-17:50 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-17:51) Bahar Candan'a kim neden şantaj yapıyor? Otel odasındaki +18 Fotoğrafları ile Bahar Candan'a şantaj şoku

Bugün Ne Giysem programıyla magazin dünyasında ses getiren, şu sıralarda ise Al Sana Haber isimli bir programda sunucu olan Bahar Candan’ın günleri son zamanlarda iyi geçmiyor gibi görünüyor. Ünlü sosyal medya fenomeni kendisini otel odasına çağıran Alparslan adındaki bir kişi tarafından şantaja uğradığını iddia etti. Candan, Alparslan adlı kişinin iş amacıyla kendisini otele çağırdığını ve özel görüntülerini çektiğini öne sürdü. Bu haber magazin dünyasını derinden sarstı.

Bahar Candan'a kim neden şantaj yapıyor?

Bahar Candan

Al Sana Haber programında yaptığı bazı hareketlerle magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Bahar Candan son olarak otel odasında çekilmiş olan +18 fotoğraflarının basına sızması sebebiyle sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Son olarak Al Sana Haber programında son zamanlarda artan ayçiçek yağı fiyatlarını az bulduğunu ifade eden ve başından aşağı bir teneke ayçiçek yağı döken ünlü ismin otel odasında yaşadığı taciz şoku sonrası ne yapacağı merak konusu olmuştu.

Alparslan isimli şahısın kendisini taciz ettiğini iddia eden Bahar Candan tacizciden şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal